Inici Societat Procés participatiu als Hostalets de Pierola per dedicar un espai a l’1...

Procés participatiu als Hostalets de Pierola per dedicar un espai a l’1 d’octubre

COMPARTIR

Des del passat 1 de març, els veïns dels Hostalets de Pierola participen en la proposta de modificar el nom de l’entorn on hi ha l’Ajuntament i el Casal d’avis en homenatge a la jornada del passat 1 d’octubre de 2017 on molts van ser els que es van congregar en una data històrica. Inicialment s’havia presentat una proposta amb més d’un centenar de signatures que donaven suport i que incloien dues opcions: canvi de nom de la plaça o mantenir el nom de plaça Cal Figueres i posar nom al passeig a U d’Octubre.

Des de l’equip de govern de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, amb l’objectiu d’aplicar-ne el resultat, es va agafar el compromís d’intentar ampliar aquest procés participatiu afegint l’opció de no fer cap canvi i posar a l’abast de tothom un ampli horari per poder escollir una de les tres opcions:

Canviar de nom de la plaça Cal Figueres a plaça U d’Octubre.
Mantenir el nom al frontal de l’Ajuntament com a Plaça de Cal Figueres i, la resta del carrer fins a la Placeta, anomenar-lo passeig de l’U d’Octubre.
Deixar-ho tot tal i com està.

Justament, per tal de facilitar la participació, es pot accedir al punt de la consulta (recepció de l’Ajuntament) en horari d’atenció al públic habitual i, també, els dissabtes de 10 del matí a 1 del migdia. D’acord amb les normes de participació, cal identificar-se amb un document oficial, ser veí dels Hostalets de Pierola i tenir complerts els 16 anys. El procés per participar-hi estarà obert fins aquest dissabte 6 d’abril.

1 COMENTARI

  1. La placa que plantifiqueu en aquest lloc “històric” passarà a la història en qüestió d’hores. Ja ho veureu, tractorians ceballuts.

FER UN COMENTARI

*