Inici Societat Els problemes desllueixen la renovada piscina de Vilanova del Camí

Els problemes desllueixen la renovada piscina de Vilanova del Camí

COMPARTIR

Una avaria elèctrica ha afectat, aquest dimarts, les instal·lacions de la piscina municipal de Can Titó de Vilanova del Camí. Des d’una mica abans de les 11 del matí, un problema en un transformador elèctric ha deixat sense llum l’equipament i s’ha restringit l’accés al bany, com a mesura de seguretat mentre els operaris d’Endesa reparaven l’avaria. El problema es va solucionar sobre dos quarts de cinc de la tarda i aquest dimecres els usuaris han accedit a la instal·lació amb normalitat.

Segons afirma el regidor d’Esports, Camilo Grados, des de la regidoria es van estimar més prendre precaucions amb els banyistes. Lamenten que els usuaris es quedessin pràcticament la meitat de la jornada sense poder gaudir de la piscina.

La manca de subministrament elèctric d’aquest dimarts no és el primer problema d’aquest estiu a la piscina de Can Titó. Just després d’obrir al públic, la piscina petita va romandre tancada al públic durant alguns dies i bona part de la nova superfície de gespa guanyada amb l’ampliació encara no s’ha arribat a obrir al públic (a l’esquerra de la imatge superior).

Fonts municipals consideren aquests episodis com a comprensibles en un projecte de la magnitud de la reformada piscina vilanovina.

El que està fora de dubte és l’acollida de la reforma de l’equipament per part de la ciutadania, donat que algunes tardes s’ha hagut de tancar l’accés perquè s’havia completat l’aforament de la piscina.

Un projecte de 2,3 milions d’euros

La reforma de les piscines de Can Titó ha estat el projecte estrella dels dos darrers governs municipals de Vilanova del Camí, el de Vilanova 365, ERC i CiU i el sorgit després de la moció de censura (PSC, VA, IPV-VV i Decide).

El govern liderat per Vanesa González va preveure una reforma pressupostada en 1,5 milions d’euros, mentre el govern de Noemí Trucharte va ampliar el projecte fins als 2,3 milions.

La diferència entre tots dos projectes ha estat un dels cavalls de batalla entre els partits durant el darrer any. L’anterior govern qüestiona el sobrecost i el govern actual reivindica l’ampliació de l’àmbit d’actuació, que contempla la nova zona de barbacoes del Parc Fluvial.

Aquesta obra ha estat la inversió més important del pressupost del 2018, amb 1.500.000 €, als que cal sumar els 800.000 € de la segona fase de l’obra, que culminarà l’any vinent amb actuacions com l’acabament del nou bar restaurant del qual avui només hi ha feta l’estructura.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*