Inici Societat Primers tallers participatius del pla de desenvolupament de la Vall de la...

Primers tallers participatius del pla de desenvolupament de la Vall de la riera de Carme

COMPARTIR

Dissabte passat va tenir lloc a Orpí, el primer dels tres tallers temàtics participatius, emmarcats dins del pla estratègic de desenvolupament de la Vall de la riera de Carme, que engloba els municipis de Carme, Miralles i Orpí, un Pla presentat el passat mes de novembre.

Aquest primer taller va tenir lloc a la Sala Polivalent de l´Ajuntament d´Orpí, i la temàtica tractada va ser sobre els serveis a les persones ( infants, jovent, gent gran), formació i habitatge. La dinàmica de treball va ser el que s´anomena “world cafè”, amb vàries taules de conversa, on els assistents van poder opinar i proposar les accions a portar a terme en les temes proposats.

El segon taller es portarà a terme el dia 19 de març a Santa Maria de Miralles, els temes a tractar, seran patrimoni, paisatge, cultura, natura, oci, identitat i cohesió social.

El tercer taller tindrà lloc el el dissabte dia 2 d´abril a Carme, amb la temàtica, emprenedoria i teixit empresarial ( pagesia , industria, construcció, comerç i serveis).

Es necessita inscripció prèvia ( es pot apuntar als tallers que interessin) watsapp/ telèfon 696103559- 669454561, o per mail pladelavall@gmail.com, o formulari on line https://ja.cat/9TUNx

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*