Inici Bàsquet Primera victòria pel Cadet Femení de l’Òdena Club Bàsquet

Primera victòria pel Cadet Femení de l’Òdena Club Bàsquet

SOTS25 Femení
Òdena CB 51 – Himesa Sallent 47

Parcials: 11-10, 14-10. 8-18, 18-9

[Img #4829]El Sallent mai ha estat un rival fàcil per les odenenques i així es va veure reflectit en el darrer partit. La primera part va ser ajustada tot i que amb superioritat del local s’arribava al meridià del partit amb únicament un marge de 5 punts en el marcador.  El tercer quart és sempre un punt dèbil per l’Òdena i aquest no en va ser l’excepció. Sallent va sortir amb més intensitat i va aconseguir un parcial de 8 a 18 que va ser respost amb un últim quart decisiu (18-9) de l’Òdena CB. Tot i la victòria, l’Òdena no va fer un bon partit,  i va deixar influenciar-se pel joc destructiu i frenètic de l’Himesa Sallent.

Van jugar per l’Òdena CB: Marin, Júlvez 10, Sagarra 2, Pons 3, Reverte 17, Raja 7, Monclús 3, Farreras 4, Forn 3, Riba 2, Família.

Sant Antoni Poble Sec 50 – Òdena CB 58

Parcials: 8-22, 13-12, 19-10, 10-14

Partit molt intens el que es va viure Barcelona. Entre les jugadores odenenques encara feia mal la derrota de la setmana anterior, per 8 punts de diferencia, contra aquest mateix rival, en un partit molt ajustat.

Només començar, un parcial de 0-6 va col•locar l’Òdena per davant al marcador, però el conjunt del Sant Antoni va respondre amb un altre parcial de 6 -1 i s’arribava a la meitat del quart amb igualtat al marcador. Aleshores, les jugadores de David Rivera es van anar trobant mes còmodes a la pista, i alternat bones defenses amb ràpids contraatacs, van fer un parcial de 2-15, lo que ens portava a un còmode 8-22 al final del primer quart. El segon va començar com va acabar el primer, i la diferencia s’anava ampliant. En aquells moments, l’entrenador rival va realitzar un canvi de 5×5, i la reacció va ser evident. Les jugadores del Sant Antoni van sortir de la banqueta disposades a no cometre els errors de les seves companyes, i ajudades pel seu bon estat físic, defenses agressives i atacs contundents, van anar escurçant la diferencia, minut a minut, fins a arribar a l’empat a 46 al minut 3 del darrer quart. Però les odenenques no estaven disposades a perdre aquest partit sense lluitar, i en un gran esforç final, van fer una parcial de 12-4, el que els hi donava la victòria davant del que es, fins al moment, el millor equip de la competició.

Van jugar per l’Òdena CB: Júlvez 3, Sagarra 9, Pons 2, Reverte 11, Raja 6, Monclús, Farreras 11, Forn 16, Família, Marín.

JÚNIOR Masculí
Òdena Club Bàsquet 80 – Joviat – La Salle Manresa B 60

Parcials: 24-15, 27-19, 14-13, 15-13

El primer quart va ser molt igualat (11-9) però en els últims dos minuts d’aquest un parcial de 13 a 6 va permetre agafar les primeres distàncies a l’equip d’Òdena. El segon període va seguir amb la tònica d’aquests últims dos minuts i es va arribar a la mitja part 51-34. A la represa, l’OCB pujar el to defensiu i durant els primers cinc minuts va fer molts contraatacs, mentre que els visitants no aconseguien anotar. Es van distanciar de 20. El fet de ser cinc va passar factura i al mantenir el bon ritme durant tot el partit es van relaxar, de manera que la resta de partit va ser bastant igualat però els de La Salle no van poder respondre davant els dos primers quarts.

Van jugar per l’Òdena CB: Sabidó 18, Ferrer 15, Marimon 22, Iglesias 13 i Augé 12

CADET Femení
Òdena CB 90 – Vila de Montornes 5

Parcials: 28-0, 17-0, 29-3, 16-2

Primera victòria i a més a més aclaparant de les cadet del club. Des del primer minut les jugadores van sortir molt motivades i concentrades davant del seu rival. Ben aviat es va veure que la superioritat odenenca resultaria amb la primera victòria ja que l’equip rival tenia moltes manques defensives i també ofensives. Es va arribar a la mitja part amb un resultat de 45 a 0, sense anotació del rival. La segona part va servir per treballar un joc més estàtic i provant variants ofensives de cara a equips més complicats de la temporada. Finalment, el resultat va desfermar l’alegria de les jugadores, que després de treballar durant tota la temporada han obtingut una victòria molt valuosa.

Van jugar per l’Òdena CB: Camañes 11, Parreño 14, Rius 14, Torras 1, Contreras 8, Iglesias 4, Moreno 5, Llorens 2, Cabello, Rodríguez 31.

INFANTIL Masculí
Òdena CB 7 – CB Masquefa 57

Els petits del club han tornat a ser derrotats en un partit on la pressió a tota pista del visitant va fer molt mal en l’atac dels odenencs. Malgrat no veure cap victòria les derrotes de l’equip serveixen per aprendre dia rere dia. Tot i així, fa falta més treball defensiu i sobretot de rebot, ja que la majoria d’equips rivals tenen una superioritat física molt decisiva en el resultat.