Inici Poliesportiu La primera vetllada de Muay Tai a Vilanova del Camí aplega més...

La primera vetllada de Muay Tai a Vilanova del Camí aplega més de 500 espectadors

COMPARTIR

La primera vetllada de Muay Thai a Vilanova del Camí ha estat tot un èxit. El passat 16 de desembre el públic va omplir les grades de Can Titó, deixant palès que tant els esportistes com l’afició comarcal tenia ganes de viure una competició federada com aquesta. Ha estat la primera al municipi i l’ha fet possible el Club Esportiu d’arts marcials Furio Jol Vilanova que ha vist recompensat l’esforç d’organització.

Més de 500 persones van assistir a la vetllada per gaudir d’aquest esdeveniment esportiu, tota una experiència per al club amfitrió que va aconseguir aplegar competidors de Catalunya, Canàries i Madrid.

Va haver-hi onze combats amateurs i tres combats professionals, on van participar cinc esportistes del gimnàs vilanoví.

Alejandro López guanyava el seu combat als punts davant Fabià Bescós del Team Primi de Manresa.

Eric Oset perdia el seu combat als punts davant Xavi González del KMT Tarragona.

Pel que fa a Walid Ikken, el quadre arbitral el proclamava guanyador davant Jesús Soria de l’Usera Figth Club de Madrid.

Per la seva banda, David Gomis feia un dels combats més bonics de la nit i assolia la victòria davant Musthapa Esadik de l’equip Lookprakarn de Malgrat de Mar.

I en el combat professional de fons, Daniel Molero va competir amb un veterà d’aquest esport en el seu pes: Jose Ma Quevedo. Tot dos van fer un gran combat i els àrbitres van decidir que el resultat del combat fos nul, és a dir “empat”.

Destacar també a l’equip canari del gimnàs Kaewsamrit de les Palmes de Gran Canàries que es va fer amb les tres victòries dels seus competidors Toni Romero, Alberto Sosa i Sirayud Vega.

A l’esdeveniment no hi van faltar el regidor d’Esports, Camilo Grados, ni l’alcaldessa vilanovina, Noemí Trucharte, que van pujar al ring a donar algun dels premis de la nit i van gaudir de l’espectacle.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*