Inici Societat La primera Fira de les Dones omple el Pla d’Òdena

La primera Fira de les Dones omple el Pla d’Òdena

COMPARTIR

Òdena va viure aquest diumenge una gran diada amb la celebració de la I Fira de les Dones al Mercat del Pla d’Òdena, amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Tant el nombre de visitants, com d’expositores, com d’activitats que es van oferir va superar amb creus les expectatives de l’organització. El Carrer Lleida del Pla d’Òdena estava ple de gom a gom i sobretot ple de talent de dones que el van saber transmetre a través de les seves habilitats i coneixements amb tallers, exposicions, exhibicions, venda de productes, xerrades, cant en directe…

En total van participar un total de 130 dones amb companyerisme i sobretot sororitat i amb l’objectiu comú de donar visibilitat al paper de la dona a la nostra societat. A dos dies de la celebració de l’esdeveniment encara es rebien trucades de dones interessades a participar.

Hi van participar dones de tots els municipis de la comarca però també del Garraf, Barcelonés, Baix Llobregat i la Conca de Barberà. Les dones participants van superar les expectatives però les visitants també, ja que la bona difusió que es va fer d’aquesta primícia de fira va portar públic de diverses poblacions i fins i tot dos autocars ple de dones procedents de Barcelona.

Les dones expositores que van participar van ser: Montserrat Roset, Montse Sensarrich, Judit Sampere, Yolanda Rubio, el Centre Gui, Shushi català, Charo’s Apparel i teixits, Asesoras de belleza Yolando Morillo, Narayana, Pulseras Candela, Associació 7 Vides, El 4º de los ratones, comissió de dones TIC Anoia, Fòrum de Dones d’Òdena, Montse Rubio Pastor, Verónica Amézcua, Susanna Maldonado, Meraky by Nuna, Las cosas de Laura fotografia, Esther García Miralles, Kimo Kap Catalunya, Judith Ramallets Joies, Teresa Almirall Forcadell, Ànima de Fusta, Libertad Gómez, Intramarina, Tres a a bijuteria feta a ma, 3punt0, Hacheefe, Anna Singla i Gemma Esquer, Josepa Ribera, Imma Forment, Mercè Amat, Dolors Canudas, Llegim?… llibreria, Chitsuddhi, Associació intercultural Nour, Nur Orgànic, lanovamasbonita, La Pastissera del Mas, Stefania Arteaga, Beatysecrets byestervaquero, Montse Tejada, La sivestrina, Bitxitus, Tribus per mames, Lourds Sensarrich, Anna Sinia, Azabache, Arrel de Vida, A grams, Sons Comètica Ecològica, Manualidades Say Soria, MICCOD, Família Verda, Pinyactus, Wow Moda, Arrels Voladores, La Màgia de la Vida, Masia Can Sagristà, Tofolades, Uter Art.quitectura holística, Eli Elis, Zocaso_bag, Igualada Femení Hoquei Club Patins, La bona espardenya, Mònica Matheu Il·lustració i Disseny, Pintem C.C.Òdena, Ko-k’dones, Núria Admetller, Ruh Dansa, Emerita Muñoz, Carolina Fernández Yolanda Villardón, Flors i Plantes Argelich i el Xafardeig.

D’altra banda, cal destacar la col·laboració dels Ajuntaments de municipis veïns com Montbui, Vilanova del Camí, Carme, Piera i Hostalets que van participar amb la cessió de carpes i altres serveis, també del Centre de l’Espelt o comerços com Iveco i Terra Endins.

L’organització està rebent l’agraïment de les dones participants per impulsar aquesta iniciativa i per l’acolliment i el bon tracte rebut durant totes aquestes setmanes de treball conjunt.

L’Ajuntament d’Òdena celebra l’èxit d’aquesta fira única a la comarca i felicita a totes les dones expositores. D’altra banda, ha manifestat la seva voluntat de repetir el pròxim any, tot seguint la demanda de visitants i expositores que han fet arribar les seves peticions de continuïtat.

La jornada va omplir un matí amb una de les millors maneres que l’Ajuntament d’Òdena ha trobat per commemorar el Dia Internacional de les Dones, i és donant visibilitat i posant en valor el potencial de les dones a través d’aquesta fira.

FER UN COMENTARI

*