Inici Destacats Primera exhibició dels clubs anoiencs de natació artística

Primera exhibició dels clubs anoiencs de natació artística

COMPARTIR

El dissabte 18 de juny, la Piscina de Les Comes d’Igualada, va acollir la celebració de la primera exhibició de clubs de l’Anoia de Natació Artística, organitzada per l’Anoia Club Gimnàstic amb el suport del departament d’esports de l’ajuntament d’Igualada.

Amb la participació de tres clubs i 40 nedadores, la jornada va mostrar la feina feta durant la temporada. Per inaugurar aquesta jornada tan especial l’ACG va dur a terme una rutina amb tota la secció, incloses les entrenadores. Seguidament, es va donar pas a les realitzacions de les 11 rutines programades i fetes per la Noa O, Maria B, Lucia P, Lucia M, Paula M i Anna M de les petites sirenes de Piera. La Julia G, Ivet B, Sara R, Laura M, Alba G, Nazeni M i Marta B, les grans de Piera. Per part de Santa Margarida de Montbui, un equip, les “Megan”, compost per la Mercè G, Clàudia O, Brigitte , Anna R, Sara R, Maria I i Anna S, destacar que és el seu primer any de nedadores. I l’ACG amb 4 equips, les “Scrump” Nora G, Sira T, Berta P, Carla M, Irene M, Ina H. Les “Marinpul” Aina V, Marina G, Maria S i Paula G. Les “Africanes” Lara V, Laia C i Valentina S, que no va poder venir per malaltia, però va estar molt present. I per últim les “Black unicorn” Mar A, Laura M, Inés R i Paula O que tampoc va poder assistir, però va ser-hi tan present com la Valentina. L’ACG també actuava amb 3 solos, el de la Inés R, la Paula G i la Laia C i un duo format per Aina V i la Marina G.

Al llarg de totes les actuacions, les nedadores, en cada ball van realitzar unes figures molt boniques, amb elements ben definits, amb molta passió i actitud, sincronitzades i mostrant tot l’esforç que dediquen a cada entrenament i fent possible l’èxit d’aquesta primera edició. Les seves entrenadores, la Xènia Bisbal i la Gemma Claramunt de la Piscina de Piera i l’Andrea Calvo, la Lara Riera i la Meritxell Trilla de l’ACG i Mont-Aqua Artística van mostrar-se molt orgulloses dels seus equips i satisfetes del bon paper de les seves nedadores i pel resultat assolit.

Els membres de l’organització i la junta de l’ACG, agraeixen al públic la seva assistència i donen l’enhorabona a totes les participants pel resultat aconseguit.

FER UN COMENTARI

*