Inici Bàsquet Primera derrota a casa del Sènior A femení Depimés C.B. Igualada

Primera derrota a casa del Sènior A femení Depimés C.B. Igualada

AC.Martínez (5), L.Icart (6), M.Pujol (12), N.Minguet (14), X.Freixas (9) -cinc inicial-, M.Quintana, C.Carner (6), M.Torra (2), A.Acevedo (5), V.Júlvez (2), J.Fuertes, È.Compte

Parcials: 16-12, 13-21 (29-33), 19-14 (48-47), 13-17 (61-64)

Àrbitres: I.Martos, E.Garcia

[Img #2075]Primera derrota a casa del Depimés Igualada A enfront un excel·lent Draft Gramenet. El partit va començar molt bé pels interessos igualadins amb un gran encert en el llançament i amb bones defenses. A conseqüència d’això l’Igualada aconseguia les primeres diferències de 10 a 3 en els sis primers minuts. Mica en mica, les del Draft van anar millorant en els percentatges d’encert i van incrementar la defensa. Les blaves però mantenien el domini en el marcador. S’arribava al final d’aquest període amb el marcador favorable per 16 a 12.

El segon període, les noies del Depimés van desaparèixer de la pista amb nombroses pèrdues de pilota degut a l’excel·lent defensa individual del Gramenet. Aquestes aconseguien sortir el contraatac i anotar nombroses cistelles fàcils. Les igualadines eren incapaces de reaccionar i de començar a treballar per tal de capgirar el marcador. Al descans s’arribava amb un merescut 29 a 33 a favor del Draft.

En el tercer període es tenia molt clar el que s’havia de fer, millorar la circulació i el moviment en atac per negar els robatoris de pilota de l’equip visitant i sobretot treballar molt bé el balanç defensiu per tal que el rival no pogués anotar amb la facilitat que ho havia fet en el segon període. Les igualadines van plantejar una defensa zonal per tal de colapsar l’atac del Draft i en els primers minuts ho va aconseguir. Però ràpidament les visitants van ser capaces de trencar aquesta defensa gràcies als triples encertats i imprimir una màxima diferència de 7 punts, 40 a 47. Aquí les igualadines van començar a apretar en defensa tota pista i van capgirar el marcador arribant al final d’aquest període amb avantatge mínima d’un punt, 48 a 47.

En el darrer període les noies del Depimés van intentar seguir mantenint la pressió a tota pista però la van haver de treure degut a les avantatges que generaven per les visitants que tornaven anotar en situacions de contraatac. En el minut 5 d’aquest període, les del Draft tornaven a aconseguir la màxima diferència de 7 punts, 50 a 57. Calcant la situació del tercer període, les blaves van ser capaces de recuperar el to defensiu i eixugar les diferències fins a aconseguir l’empat a 61 a l’entrar en el darrer minut. En aquests instants les igualadines van perdonar en els atacs i les visitants ho van aprofitar per anar anotant des de la línia de tirs lliures per ampliar l’avantatge fins als 3 punts deixant el marcador final amb un 61 a 64. El Depimés Igualada A va tenir opció d’aconseguir l’empat però va ser impossible.

El proper partit del Depimés Igualada A tornarà a ser a casa contra el GEIEG de Girona en el primer partit de la segona volta.