Inici Destacats Primark s’instal·larà a l’antiga Vives Vidal

Primark s’instal·larà a l’antiga Vives Vidal

COMPARTIR

(Aquesta notícia és la nostra innocentada del 2017)

La cadena irlandesa de roba i complements Primark serà finalment la futura ocupant de l’antiga fàbrica tèxtil Vives Vidal d’Igualada. Segons han confirmat a aquest diari fonts coneixedores de l’operació, l’empresa hauria formalitzat la compra davant el compromís de l’Ajuntament d’Igualada a canviar els usos urbanístics de la zona, que passaria d’industrial a comercial. Aquest tràmit seria l’únic condicionant per culminar la compra, de la qual no se n’ha fet públic l’import. Segons aquestes mateixes fonts, el nou establiment podria obrir portes la propera tardor després de la reforma i adeqüació de l’immoble.

Aquesta operació descartaria l’interès de Bon Preu-Esclat en l’antiga fàbrica, una informació que va trascendir el passat estiu i que va posar els botiguers de la Conca d’Òdena en peu de guerra per l’augment de la superfície comercial que hagués suposat el projecte d’hipermercat i benzinera que preveia el grup osonenc.

Primark és la marca de retail del grup Associated British Foods, que va iniciar la seva expansió a Espanya el 2006. Actualment compta amb 44 establiments arreu de l’Estat. El d’Igualada, amb el que el grup pretén captar el mercat de la Catalunya interior, podria ser el més gran que la cadena té a Espanya, després de la botiga de la Gran Via de Madrid, que supera els 12.000 metres quadrats.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*