Inici Destacats El preu de l’habitatge creix un 1,5% en un any a l’Anoia...

El preu de l’habitatge creix un 1,5% en un any a l’Anoia sud

COMPARTIR

El preu de l’habitatge a municipis de l’Anoia sud com Capellades i Piera s’ha incrementat en un 1.59% durant els tres primers trimestres de l’any, segons dades de l’empresa Fincas Blanco.

La mateixa immobiliària assegura que s’ha produït una reducció en el temps mitjà que van dedicar els compradors per a l’adquisició d’un habitatge a Piera i Capellades, que ha passat dels 54 dies de mitjana l’any 2018 als 42 que han dedicat enguany.

En el cas d’aquests dos municipis anoiencs, Mercedes Blanco, sòcia directora de Fincas Blanco assegura que “el perfil del comprador d’origen local té cada vegada interès a adquirir una primera residència en aquestes localitats per gaudir de la natura, la història i la gastronomia de la comarca”.

Aquesta creixent demanda es tradueix, també, en una reducció del temps que els propietaris han d’esperar fins a vendre els seus immobles a Piera i Capellades. La immobiliària assegura que en l’últim trimestre es van invertir una mitjana de 31 dies, mentre en el mateix període de l’any passat eren necessaris 52 dies.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*