Inici Societat Els pressupostos participatius de Capellades ja tenen propostes guanyadores

Els pressupostos participatius de Capellades ja tenen propostes guanyadores

COMPARTIR

S’ha escollit les dues propostes amb més vots dins la convocatòria dels primer pressupostos participatius de Capellades.

El 15 de desembre es va tancar les votacions, en un procés que s’ha dut a terme al llarg de l’any passat, començant per l’aprovació de les bases dels Pressupostos participatius, passant per la redacció i validació de propostes i arribant fins la votació final.

Enguany els capelladins i capelladines van aportar fins a 13 propostes en aquesta primera edició. Ara bé, i després de passar pel procés de validació tècnica estipulada a la base del procés, només en van poder quedar quatre per tal de ser votades. Amb tot, aquestes propostes han rebut un total de 164 votacions, que s’han repartit de la següent manera:

Limitació del trànsit rodat a la Plaça Verdaguer i entorn (55 vots)

Millorar els parc públics de Capellades (52 vots)

Millora de l’entorn del carrer del Portal (37 vots)

Potenciar la millora turística de Capellades (20 vots).

Amb aquests resultats, l’Equip de Govern es compromet, tal i com s’establia a les bases, a recollir els projectes més votats en els Pressupostos que es votaran en el següent Ple. Concretament, les dues primeres propostes formaran part del capítol d’inversions dels pressupostos del 2023.

Per l’any vinent l’Equip de Govern espera poder executar les partides sorgides d’aquest procés, i tornarà a encetar un nou procés participatiu encarat a les inversions dels Pressupostos del 2024.

FER UN COMENTARI

*