Inici Societat El president Puigdemont presidirà demà el Pla estratègic del Campus Universitari d’Igualada-UdL

El president Puigdemont presidirà demà el Pla estratègic del Campus Universitari d’Igualada-UdL

COMPARTIR
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, presidirà demà divendres, dia 1 de setembre, l’acte de presentació del Pla estratègic Campus Universitari d’Igualada-Universitat de Lleida, que se celebrarà en un acte a l’Ajuntament de la capital de l’Anoia, a les 12.30 hores.
El Pla estratègic, impulsat per l’Ajuntament, la Generalitat i la Universitat de Lleida (UdL), recull les accions a desenvolupar en el període 2017-2020 per consolidar l’adscripció a la UdL, en base als estudis que està oferint la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) que, entre d’altres, comportarà la posada en marxa de noves titulacions universitàries de grau i màster.
A l’acte hi intervindran l’alcalde de la localitat, Marc Castells; el rector de la Universitat de Lleida, Roberto Fernández, i el cap de l’Executiu.
Per part del Govern també hi seran presents la delegada de la Generalitat a la Catalunya central, Laura Vilagrà; el secretari d’Universitats i Recerca, Arcadi Navarro, i el director general d’Universitats i president del CETI, Joan Pallarès.

FER UN COMENTARI

*