Inici Societat El president de la Generalitat assegura que ‘hi ha d’haver una atenció...

El president de la Generalitat assegura que ‘hi ha d’haver una atenció especial per a la Conca d’Òdena’

COMPARTIR

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha destacat aquest matí la necessitat de tenir “una atenció especial per a la Conca d’Òdena”, una de les comarques més afectades per la crisi de la Covid-19.

En una reunió telemàtica amb els set alcaldes de la zona, el cap de l’Executiu ha remarcat que ara la tasca més important per part de la Generalitat és “saber prioritzar, en el pressupost i en les competències que tenim, tant els sectors més afectats, com les zones geogràfiques més perjudicades, i la Conca d’Òdena és la primera”.

El president ha insistit en la necessitat que “la Generalitat es pugui endeutar el que calgui per donar les respostes que siguin necessaris en els propers tres mesos”. “Cada lloc de treball que ara perdem ens costarà molt car en el futur, per tant, ara cal salvar tots els llocs de treball que sigui possible”, ha declarat.

Durant la reunió, Quim Torra ha agraït als alcaldes i alcaldesses de la Conca “el capteniment, la serenitat i el coratge” que han mostrat durant tota la crisi, “donant la cara sempre i exigint tota la veritat”. “Heu estat un exemple i un referent per a tot el país”, ha remarcat. També ha volgut agrair la tasca de tot el personal de l’Hospital d’Igualada que, “en circumstàncies dificilíssimes, ha hagut de fer front a una situació que ningú es podia imaginar”, i ha donat el condol per totes les víctimes que la Covid-19 ha causat a l’Anoia.

Malgrat la situació que s’ha viscut a la zona, el president Torra s’ha mostrat optimista perquè “tots els indicadors ens diuen que, tant a la Conca com a l’Anoia en general, l’evolució en les últimes setmanes és molt positiva”.

A la reunió hi han assistit els alcaldes d’Igualada, Marc Castells; de Castellolí, Joan Serra; de Santa Margarida de Montbui, Jesús Miguel Juárez; de Jorba, David Sànchez; de La Pobla de Claramunt, Antoni Mabras; de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, i d’Òdena, Maria Sayavera. La trobada també ha comptat amb la participació del secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar, i de la directora general d’Administració Local, Rosa Vestit.

4 COMENTARIS

  1. https://politica.e-noticies.cat/torra-no-gosa-visitar-igualada-130888.html

    Quin personatge…ni s’atreveix a sortir del cau on està amagat. L’Urkullu ha visitat hospitals, la Ayuso ha estat en primera linia a Madrid, i aquest element no te la minima dignitat de desplaçar-se a la ciutat que li va portar dotze autocars a Perpinyà per la romeria fanatica… I ja no parlem de la tal Vergés que ni se li ha vist el pel… I aquests tenien de fer un pais nou, mare de Deu!

  2. La Generalitat ni ha estado en esta pandemia ni se les espera a sin que no espereis mucho de esta gente y empezar acostumbraros a vivir estando en paro, cosido a deudas y con miedo a infectarse

FER UN COMENTARI

*