Inici Societat Presenten dues denúncies per l’agressió de diumenge al Passeig d’Igualada

Presenten dues denúncies per l’agressió de diumenge al Passeig d’Igualada

COMPARTIR

Aquest dimarts s’han presentat, a la comissaria d’Igualada dels Mossos d’esquadra, dues denúncies per l’incident del passat diumenge al Passeig Verdaguer de la capital de l’Anoia.

Així ho ha anunciat Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR), que nega la versió municipal d’una baralla després d’un accident de trànsit. Segons UCFR, l’agressió la va patir una noia de 24 anys “quan passejava tranquil·lament pel Passeig tot parlant per telèfon -en àrab- amb una amiga seva”.

L’entitat relata que “la noia, després de sentir un cop fort, que venia d’un cotxe que havia anat a tocar les pilones que hi ha davant els jutjats d’Igualada, es va girar i es va trobar que un individu anava per ella amb un bastó insultant-la i colpejant-la a l’espatlla, al maluc… i donant-li un cop de puny a la panxa”. El transeünt que va frenar l’agressor també en va sortir ferit i tots dos van ser atesos a l’Hospital, segons UCFR, que reivindica que “hi ha testimonis de persones presents, imatges i vídeo dels fets que ho corroboren”.

L’entitat assegura que “la noia va percebre clarament que ella va ser agredida perquè és estrangera” i ha convocat una concentració de suport a les persones afectades el proper dissabte a les 6 de la tarda al Passeig Verdaguer d’Igualada, a l’alçada dels Jutjats.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*