Inici Política Presentació a Vilanova del Camí d’una de les candidatures a dirigir Podem...

Presentació a Vilanova del Camí d’una de les candidatures a dirigir Podem Catalunya

COMPARTIR

Quatre candidatures es batran per dirigir Podem Catalunya en el procés de primàries que el partit celebra entre els dies 5 i 9 d’abril: la del líder dels comuns, Xavier Domènech; la de l’exsecretària de Feminismes i de Coordinació Interna de Podem Catalunya, Noelia Bail; la de la senadora d’ECP Celia Cánovas i la de la inscrita a Podem Merche Gil.

La candidatura liderada per Gil farà la seva presentació aquest dissabte a Vilanova del Camí. A l’acte hi participarà la candidata a Secretaria General de Podem Catalunya Merche Gil Montesinos. Des de la candidatura animen a tothom qui tingui interès a conèixer una mica més el projecte dels cercles Podem a participar d’aquesta trobada. Serà aquest dissabte, 31 de març, a partir de les cinc de la tarda, al Parc Fluvial

Acompanyaran a Gil alguns membres de la candidatura “Contigo Sí se Puede” com l’anoienca Purificación Moreno; Jose Manuel Escarmena i Marta Coral, de Vilanova del Camí, i Maria Ángeles Losada i Gabriel Rubio, de Cabrera d’Anoia, entre altres companys dels cercles i de la base.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*