Inici Bàsquet Presentació de la nova temporada del Club Bàsquet Igualada

Presentació de la nova temporada del Club Bàsquet Igualada

COMPARTIR

El pavelló de Les Comes s’ha omplert aquest divendres per la presentació de la nova temporada del Club Bàsquet Igualada.

Ja a primera hora de la tarda s’han convocat els jugadors per al “Media Day”, les sessions de fotos per equips i també els jugadors individuals.

A les 19 s’han obert les portes del pavelló i ha començat l’acte. Aquesta temporada seran 29 equips els que competiran en diferents categories. I un a un, han sortit a una pista il.luminada de blau, passant pel “túnel dels sèniors”, un passadís on els jugadors masculins i femenins dels primers equips han rebut, un a un, tots els jugadors de cada equip.

Preminis, minis, preinfantils, infantils, cadets, júniors i sèniors han anat ocupant una pista, aplaudits pels assistents, pares, mares, amics i familiars. Després ha arribat el torn de l’escola de bàsquet, que aquest any ha fet rècord de federats ja que si habitualment es tramiten 15 altes, per aquesta temporada n’han estat 35. Els darrers en presentar-se a la pista han estat els jugadors i tècnics dels primers equips masculí i femení: el Monbus CB Igualada i l’Anytime Fitness CB Igualada. El primer va aconseguir la millor posició a la seva història la darrera temporada, quan va disputar el play-off d’ascens a LEB Plata, el femení segueix a Copa Catalunya amb més força que mai, després de veure perillar la seva plaça. Els dos prometen hores de bon bàsquet en aquesta nova temporada.

Finalitzada l’entrada dels equips, ha estat el torn dels parlaments: els capitans dels Sèniors A: Carlota Carner pel Sènior Femení i Jordi Torres pel Sènior Masculí que han animat tothom a omplir Les Comes i seguir els partits del CBI. Seguidament, el president del CBI, Jordi Balsells, que ha agraït a famílies, tècnics i patrocinadors el suport al club; després el President de la Federació Catalana de Bàsquetbol, Ferran Aril, que ha expressat el seu suport al club i, per acabar, l’Alcalde d’Igualada, Marc Castells, que ha encoratjat al club a seguir creixent i treballant per l’esport i la ciutat.

Els patrocinadors del club han tingut també el seu reconeixement, i han rebut una menció de mans dels jugadors. Les empreses que donen suport al club són Monbus, Anytime Fitness, Alain Afflelou, Industrial Borobil , Mega-so, Mútua Igualadina, Asador Mesón del Abuelo, Asfalt, Curtidos Pinós, Racc Repris Autoescoles, Sinorcel, Urban Solutions, Comercial Godó, McDonadls, Transvisa, Opel Motorcat, Toyota, Don Relax, Dental Marcè i Sagarra, Benzinera Bon Àrea Òdena, Evvo, ABC Leather, Hyundai Anoia Motor, Mútua Igualadina, Events, BBVA, Caldereria Dayma, Caprabo, Pintures Planell, MIPS, Toyota, Campus Universitari Igualada – Udl, Milar Martíniez, Roset Moda, Transports Bernadet, La Veu de l’Anoia, Buff, El Farolillo i Servisimó; a més dels que han ajudat a l’acte, Igualavins, Pastisseria Pla, Forn Alemany i Bar Les Comes.

Després, s’ha presentat dues novetats per aquesta temporada: la nova màquina de tir, una eina per entrenar que, connectada per bluetooth, fa seguiment de l’evolució de percentatge d’encert i permet analitzar el tir de cada jugador. I l’altra sorpresa ha estat la banda de músics formats per jugadors del club, que han tocat dues cançons durant l’acte i que han estat el tret de sortida d’un nou projecte “Grades i música”, que vol establir una aliança entre bàsquet i música.

L’acte ha acabat amb una foto de família de tots els jugadors i tècnics del club.

 

FER UN COMENTARI

*