Inici Cultura Presentació de “La màgia del color en la fotografia digital” en el...

Presentació de “La màgia del color en la fotografia digital” en el marc del FineArt Igualada

COMPARTIR

Aquest divendres 5 de març, en el marc de la 9a edició de FineArt Igualada, Gabriel Brau presentarà el seu llibre “La màgia del color en la fotografia digital”. Una obra pensada per entendre de manera definitiva el món de la imatge digital en color. Un llibre que permet deixar de fer fotografies de colors, per crear veritables fotografies en color.

Per a l’autor, el color és un component fonamental i decisiu en les nostres fotografies. Estimula els sentits, influeix en les nostres emocions, i resulta essencial com a part de la comunicació dins del llenguatge visual. Per això, per al fotògraf actual, descobrir-lo com a forma d’expressió, comprendre’l, poder convertir-lo en l’autèntic protagonista de la seva imatge, i aprendre a manejar-ho en l’entorn digital, s’ha convertit en un objectiu imprescindible.
Amb un llenguatge precís i didàctic, l’autor ens introduirà en el món de la fotografia en color, per abordar temes com el significat expressiu dels colors, la creació de sinergia, contrastos i harmonies com a part de la teoria de la color, la construcció d’imatges basades en la sintaxi cromàtica, o la gestió i edició d’imatges en l’entorn digital.

Aquesta activitat es durà a terme aquest divendres 5 de març a les 19:00 h, a l’Adoberia Bella, amb aforament limitat i seguint les mesures d’higiene i seguretat.

Per estar informats de totes les activitats que es realitzaran fins el 21 de març es pot consultar www.fineartigualada.cat

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*