Inici General Presentació del llibre 'Mai no és tard', de Miquel Pucurull

Presentació del llibre 'Mai no és tard', de Miquel Pucurull

COMPARTIR

[Img #32626]El proper dijous 20 d’octubre, a les 19 hores, a la Biblioteca Central d’Igualada, es presentarà el llibre Mai no és tard de Miquel Pucurull, amb la presencia de l’autor. Els beneficis de la venda del llibre es destinen a la investigació de la diabetis infantil.

 

“No deixo de córrer perquè em faig vell, em faig vell perquè deixo de córrer”. Aquesta és una mostra de la filosofia de Miquel Pucurull Fontova ‘Pucu’, “l’avi de 77 anys que corre maratons”.

 

De què va el llibre i qui és en Miquel? Bé, el llibre va de córrer, però en Miquel no parlarà de ‘fartleks’ o sèries, de pronació o supinació, d’Isostar o Aquarius, us parlarà de per què córrer, de l’inici de la Marató a Barcelona, o de les curses populars.

 

Qui és en Miquel? Alguns ja el coneixeu de nom, altres en persona. És un ancià (en Miquel ja sap per què ho dic) que te un do genial avui en dia. Estima una cosa i la transmet, i diu les coses com les pensa, com les pensem molts.

 

I per què heu de venir a la presentació d’aquest llibre, si no correu? Escoltareu una persona que desprèn energia i ganes de fer coses i que ens les encomanarà (ho he vist a alguna xerrada seva)

 

Però a més és avi, i te una néta amb diabetis. Gràcies a córrer ha pogut fet una cosa molt important, ha escrit un llibre els beneficis del qual van destinats a la investigació de la diabetis infantil i que quan corre fa “run for charity”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*