Inici Destacats Es presenta la candidatura Som Vallbona-Junts per Vallbona

Es presenta la candidatura Som Vallbona-Junts per Vallbona

COMPARTIR

Aquest divendres 1 de març a les 19 h, la Sala Municipal Jaume Calveras de Vallbona d’Anoia acollirà un col·loqui i un piscolabis que presentarà el nou espai polític que surt de la unió del col·lectiu ciutadà “Som Vallbona!” i de la secció local de Junts per Catalunya, Junts per Vallbona.

Per començar es preveu un debat entre els alcaldes d’Igualada i de La Pobla de Claramunt i el Tinent d’Alcalde de Vallbona, Pere Masagué .

En una segona part de l’acte la importància serà pel nou projecte del col·lectiu local. Es preveu que se sumin al debat Benjamí Borràs i Pau Ter. Borràs, de 42 anys, programador informàtic de professió i expert en Gestió Ferroviària representarà a la nova secció de Junts per Vallbona. Ter, de 22 anys, és estudiant i activista -juvenil i cultural- a Vallbona i a Igualada, entre d’altres, és membre del Jovent de Vallbona, de l’ADF de Vallbona i de dues colles geganteres d’Igualada.

L’acte serà conduït pel jove politòleg igualadí Albert San José, especialitzat en Teoria Política. Cursant del Grau de Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), va realitzar una estança a la Salzburg Universität (Universitat Estatal Austríaca). Està vinculat al futbol amateur comarcal.

L’acompanyarà el jove vallbonenc de 17 anys, Roger Ter. Actual estudiant de Batxillerat, tindrà dret a vot per primera vegada en les eleccions municipals i europees del 26 de maig. Col·labora amb diverses entitats a Vallbona i a Igualada.

FER UN COMENTARI

*