Inici Destacats ‘El present i el futur de la televisió pública’, a debat a...

‘El present i el futur de la televisió pública’, a debat a Capellades amb el director de TV3, Vicent Sanchís

COMPARTIR
Vicent Sanchis, director de TV3. Pilar Tomàs / ACN

El pròxim dijous 13 de febrer, la Societat La Lliga en col·laboració amb l’Ajuntament de Capellades organitzen una conferència per posar sobre la taula els reptes dels mitjans de comunicació davant l’aparició de les xarxes socials, la segmentació del mercat audiovisual el canvi d’hàbits de consum d’informació.

Per fer-ho, es comptarà amb Vicent Sanchís, director de TV3, en un col·loqui moderat pel periodista i meteoròleg capelladí Roger Solé.

L’acte tindrà dues fases: la primera, amb una explicació i exposició de TV3 com a exemple de servei públic i una segona part, amb la intervenció per part del públic, que podrà fer preguntes, aportacions, comentaris, etc…

Cap a on evolucionaran els principals mitjans públics de televisió els pròxims anys? Desapareixerà el consum de televisió com l’hem entès fins ara? Quins seran els formats televisius del futur? Quins són els programes de més audiència dels mitjans públics actualment? Aquestes qüestions i moltes més marcaran el fil conductor d’aquest acte.

Els assistents podran utilitzar les xarxes socials per dinamitzar la xerrada i fer el seguiment dels continguts més significatius que s’hi exposen. Per fer-ho, podran etiquetar @SocietatLaLliga, @AjdeCapellades i els hahstags: #Comunicació, #MitjansPúblics, #TV3.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*