Inici Música Presència igualadina en un concert de premiats al Conservatori del Liceu

Presència igualadina en un concert de premiats al Conservatori del Liceu

COMPARTIR

Organitzat per l’Associació Catalana de Conservatoris, el proper  dissabte 13 d’abril de 2013 a les 5 de la tarda tindrà lloc a Barcelona, a l’Auditori del Conservatori del Liceu, c. Nou de la Rambla 88, un concert amb la participació dels guanyadors de l’edició catalana 2012 de grau professional, del Certamen Intercentros i dels Cors dels Conservatoris Professionals de Catalunya.

La presentació de l’acte la faran la Sra. Maria Serrat, Directora General del Conservatori del Liceu; el Sr. Joan Mateu, Secretari General de Polítiques Educatives del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya; el Sr. Alejo Palau, representant de la Fundació Orfeo, i la Sra. Estefanía Balcells, presidenta de l’Associació de Conservatoris de Catalunya.

La primera part del concert anirà a càrrec dels guanyadors de l’edició catalana Certamen Intercentros: Jaume Guri, violí (3r premi) i Albert Giménez, piano, que interpretaran  el 2n Concert de Wieniawski; Albert Coronado, viola (2n premi) i Misaki Pascual, piano, que interpretaran una Sonata de Brotons, i Joaquim Font, piano (1r premi) que interpretarà Obres de Bach, Debussy i Chopin.

[Img #6216]Joaquim Font estudia al Conservatori d’Igualada amb la professora Maria Jesús Martínez de Arenzana, Ha rebut classes de  professors com Margarita Serrat, Benjamí Santacana, Albert Attenelle i Carles Julià. Ha obtingut el 2n premi en el concurs de piano de Torroella de Montgrí, i ha participat en nombroses audicions i concerts al Conservatori d’Igualada. Cal recordar que en la fase catalana del “Certamen Nacional de Interpretación Intercentros” va ser el 1r. Classificat i en la fase final, celebrada a Madrid, va ser guanyador del premi especial al millor pianista.

A la segona part els Cors dels Conservatoris Professionals de Catalunya: Badalona, Barcelona-Liceu, Cervera, Igualada (cor de cambra), Sabadell, Terrassa, Vic i Vila-seca, dirigits per Mireia Barrera i acompamyats per Carles Sanz, (piano), Pep Coca (contrabaix), i Marc Laguna (bateria), interpretaran fragments de la Suite Porgy and Bess, de G. Gerswhin i fragments de la Suite Classic Cole Porter. L’entrada és lliure.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*