Inici Destacats Presència igualadina a la Conferència Europea de Joves Cambres celebrada a Letònia

Presència igualadina a la Conferència Europea de Joves Cambres celebrada a Letònia

COMPARTIR

Des del dimarts 19 de juny i fins al dissabte 24, una delegació de la Jove Cambra de Catalunya ha participat a la Conferència Europea de la Junior Chamber International, que aquest any s’ha celebrat a la ciutat de Riga (Letònia). La delegació estava encapçalada per la presidenta de la Jove Cambra de Catalunya, la igualadina Míriam València, acompanyada per 6 membres de l’entitat.

La presidenta de la Jove Cambra Internacional de Catalunya va contribuir com a ponent a la sessió de discussió sobre el cinquè objectiu de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. L’associació catalana fou per altra banda finalista en la cerimònia d’entrega de premis a projectes socials de les joves cambres europees, en la categoria de Millor Projecte Emblemàtic Nacional (per a la campanya #TotesSomLíders) i Millor Projecte de Desenvolupament Econòmic Local (per al BizMarathon que organitza la Jove Cambra d’Igualada).

En el marc de la cerimònia inaugural de la Conferència, celebrada el dilluns al vespre, i en presència de les delegacions de les Joves Cambres d’arreu del món, la delegació catalana va ser reconeguda en peu d’igualtat amb la resta de delegacions estatals. L’entitat, apartidista, de tradició democràtica i mètode parlamentari, va voler que el problema polític que viu Catalunya en l’actualitat fos visible, i els seus representants van lluir llaços grocs en solidaritat amb els presos polítics.

La Jove Cambra Internacional de Catalunya (JCI) està afiliada a Junior Chamber International (JCI), una organització no governamental fundada el 1915 a Saint-Louis, Missouri (EUA), i actualment amb presència a més de 123 països i amb 180.000 membres. L’entitat ha estat implantada a Catalunya des de fa més de 50 anys, i té una forta presència als esdeveniments de caire internacional de JCI des que el 1995 va ser oficialment reconeguda com a entitat membre. Al llarg del 2017 JCI Catalunya ha assistit amb delegació pròpia als congressos europeus i mundials de Junior Chamber International, amb la intenció de donar a conèixer l’activitat de l’entitat catalana.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*