Inici Destacats Presència anoienca a la Première Vision de Paris

Presència anoienca a la Première Vision de Paris

COMPARTIR

París va acollir la setmana passada una de les fires més importants del sector Tèxtil i Moda, Première Vision. L’esdeveniment aplega els principals sectors complementaris del món de la moda en termes d’oferta, know-how i serveis a París, la seva capital mundial. La fira celebra dues edicions anuals, al febrer, per presentar les col·leccions de primavera-estiu de l’any següent i al setembre, per les de tardor-hivern.

En aquesta edició de setembre hi han participat més de 2.000 expositors provinents de 48 països i l’han visitada uns 60.000 professionals de la moda d’arreu del món.

Sota el paraigua Igualada Fashion LAB i amb l’objectiu d’impulsar la indústria tèxtil local de la comarca de l’Anoia, les empreses igualadines Tex 51, Industrias Valls i Gavipunt han exposat a l’àrea Manufacturing Proximity, amb l’objectiu de promocionar la indústria de la comarca de l’Anoia i accedir a nous clients de prestigi internacionals. L’equip de la Fundació FITEX d’Igualada ha acompanyat a la delegació d’empreses igualadines per tal de contribuir a impulsar la promoció del clúster tèxtil i moda de l’Anoia i consolidar contactes amb marques internacionals.

El Leather Cluster Barcelona, amb seu a Igualada i format per 50 empreses i entitats del sector de la pell, també ha exposat a la fira, amb protagonisme destacat els centres que aporten formació, investigació i innovació al sector de la pell: el Campus Universitari d’Igualada-UdL, l’escola d’Art i Disseny Gaspar Camps i el centre de recerca A3 Leather Innovation Center.

En aquesta ocasió, una representació dels adobers ha participat aportant mostres de pell a l’estand: Splenda de Miguel Farrés Rojas, Morera Pell i Despell.

A més de l’estand corporatiu de Leather Cluster Barcelona, set associats del clúster han estat representats a París amb estand propi: Aqpel, Combalia, Badia, Castañer, Grup Miret, La Doma i Riba Guixà.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*