Inici Art Presència anoienca en una exposició del millor disseny gràfic d’Espanya

Presència anoienca en una exposició del millor disseny gràfic d’Espanya

COMPARTIR

[Img #7912]El disseny gràfic espanyol realitzat en els últims set anys és el punt de partida de l’exposició “128 Miradas”, abordant tot tipus de dissenys gràfics. Pel que podrem veure una mostra de gran qualitat del millor disseny editorial, imatge corporativa, packaging i publicitari, sent una mostra viva de la tendència creativa en el món de disseny gràfic que es desenvolupa a Espanya. Moltes de les quals han estat premiades en Anuaria així com en altres certàmens internacionals.

Els Premis Anuaria, nascuts a Igualada fa 20 anys, és una de les referències anoienques de la mostra. Els visitants podran veure també una entrevista amb el director d’aquests guardons, l’igualadí Ignasi Vich. El vídeo que es projectarà a la mostra ha estat elaborat conjuntament per TVE, la Universitat Politècnica de València i per l’empresa editora d’infoanoia.cat, La meva tele S.L.

128 mirades al millor disseny

L’exposició està comissariada per Sofia Escudero, dissenyadora gràfica i professora al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València. El seu enfocament és altament comunicatiu i reflexiu, ja que té com a finalitat realitzar un estudi sobre el disseny gràfic que es desenvolupa actualment al nostre país i, al mateix temps, acostar-lo al gran públic i als empresaris des d’un vessant innovadora, ja que estem acostumats a veure el disseny gràfic però no a mirar com a part d’un procés comunicatiu i altament creatiu.

L’exposició acosta al gran públic el món del disseny gràfic des d’una vessant pedagògica i propera, permetent distanciar els objectes quotidians del seu ús habitual per desxifrar i recrear-se en els seus aspectes més creatius. Permet mirar els objectes quotidians des d’un punt de vista nou, com objectes construïts per facilitar la vida a les persones i, alhora, comunicar les necessitats dels consumidors des d’un punt de vista innovador.

[Img #7913]“128 Mirades” resulta imprescindible per a estudiants i professionals del sector, ja que mostra obres de gran qualitat creativa i resolutiva d’estudis de disseny i dissenyadors de gran prestigi a Espanya. L’exposició consta d’obres de quaranta estudis i dissenyadors de tot el territori: Alejandro Gallego, Beatriz Gimeno, Beusual, Bisgràfic, CUB, David Belando, EL PAS, Estudi Marina Goni, Flors Taboada, Gorka Aizpurua, ICE, Ilune, Insígnia Creativa, La Japonesa, LA PAGE, letraB, Mercedes Gimeno, Montalbán Estudi, NEUTRE, OXIGEN, Pepe Gimeno, pluviam, QUATTRO IDCP, Roberto Núñez, SALVARTES, SIBBARIS Privée, SIGNUM, Sofia Escudero, SPR-MSH, Suscreativos, tabarestabares •, Tatiana Martins , Unlimit — ed, Valladares, Vanesa Aguilera i Sergio Arredondo, VILLUENDAS + GÓMEZ, Xose Teiga, Yinsen i els estudiants premiats Sonia Ciriza i Miguel Ayesa pel seu projecte de Laboratori inclusiu, on conceptes de disseny de la informació i disseny per a tots afavoreixen la conceptualització de productes gràfics pensats per a tot tipus de clients.

“128 Miradas. Diseño Gráfico Español 2005-2013” té com a punt de partida la ciutat de Gandia i neix amb caràcter itinerant, de manera que ja s’estan estudiant altres possibles exposicions dins i fora d’Espanya. La mostra s’inaugura aquest dissabte 8 de juny a la Casa de Cultura Marqués González de Quirós de Gandia, i romandrà oberta fins al 12 de juliol.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*