Inici Destacats El ‘Prepara’t Jove’ mostrarà als alumnes de 4rt d’ESO possibles camins acadèmics...

El ‘Prepara’t Jove’ mostrarà als alumnes de 4rt d’ESO possibles camins acadèmics i professionals

COMPARTIR

Després de l’èxit de la primera edició, aquest any la Unió Empresarial de l’Anoia i l’Ajuntament d’Igualada ha decidit organitzar de nou el Prepara’t Jove. Un projecte dirigit als estudiants de 4t d’ESO (curs en què els alumnes han d’escollir l’itinerari acadèmic-professional que volen seguir estudiant) que busca promoure la reflexió dels joves sobre el seu futur professional, ajudant-los a què analitzin les seves preferències, interessos, vocacions, motivacions i la seva projecció en el mercat laboral, en el món de l’empresa i l’emprenedoria.

El contingut de la jornada d’aquest any està enfocada d’una banda, a motivar als joves a estudiar el què els apassiona i ajudar-los a perdre la por a decidir, a través de la conferència: Saps què faràs l’any que ve? impartida pel coach Carles Ventura.

I de l’altra banda, la jornada vol donar a conèixer als estudiants de 4t d’ESO els sectors econòmics i les oportunitats laborals que ofereix la comarca de l’Anoia, a partir d’una radiografia nítida que presentarà de manera dinàmica l’emprenedor Màrius Mollà. La jornada es completarà amb l’exposició de tres casos de joves que s’han format adequadament a la comarca, treballen en alguna empresa del territori i viuen els seus oficis amb intensitat.

La segona edició del Prepara’t Jove es realitzarà el dimarts 24 d’octubre, de 9.30h a 11h, al Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada. Els instituts i centres escolars interessats han de confirmar directament a la UEA: uea@uea.cat / 93 805 22 92.

FER UN COMENTARI

*