Inici Destacats Els Premis Neptú reconeixeran els valors i la resiliència de l’esport igualadí

Els Premis Neptú reconeixeran els valors i la resiliència de l’esport igualadí

COMPARTIR

Aquest diumenge, 19 de juny, a les 7 de la tarda, el pavelló d’hoquei del poliesportiu de Les Comes d’Igualada acollirà la cerimònia de “Reconeixement a les entitats esportives i centres educatius d’Igualada” amb motiu dels Premis Neptú 2022. Aquest any, com que la competició esportiva encara ha estat marcada per les restriccions de la Covid-19, l’acte aposta per premiar i potenciar els valors i la resiliència de l’Esport tant de les entitats esportives de casa nostra com dels centres educatius. La cerimònia tindrà el fil conductor amb el Pol Makuri, exemple de tots els valors que promou l’esport i que ha culminat amb la participació als Jocs Paralímpics.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells ha presentat aquesta edició especial dels Premis Neptú. Castells ha explicat que aquesta vegada “el protagonisme absolut el tindran aquells valors positius que transmet l’esport com són el treball en equip, la responsabilitat, la concentració o la solidaritat”. L’alcalde ha explicat que un bon exemple de superació, constància i de treball en equip es troba en la trajectòria de l’atleta igualadí Pol Makuri, que “participant als Jocs Paralímpics ha demostrat com d’important és l’entrenament constant i la confiança en un mateix per arribar el màxim de lluny”.

Amb l’objectiu de premiar els valors de l’esport aquest any serà cada escola o club els encarregats d’escollir a dues persones que mereixin un reconeixement per la seva participació, treball i esforç en matèria esportiva per premiar les actuacions que ajudin a consolidar l’esport com una mitjà de salut, de valors i d’enfortiment de la nostra societat. Poden ser esportistes, entrenadors, directius… cada entitat o escola explicarà el motiu de la seva elecció.

El 2021 va ser encara un any marcat per la Covid-19, on tot i que les competicions es van anar portant a terme, els resultats es van veure marcats per l’evolució i les dificultats de la pandèmia. Moltes competicions es van veure influenciades per aturades, per aplaçaments, per baixes. Només l’esforç, la constància i la passió de totes les persones vinculades a les entitats esportives va permetre que les competicions seguissin endavant.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*