Inici Hoquei Els prebenjamins i alevins de l’Igualada Hoquei Línia, sotscampions de la Copa...

Els prebenjamins i alevins de l’Igualada Hoquei Línia, sotscampions de la Copa Federació

FINAL COPA FEDERACIÓ PREBENJAMINA: Jujol 4– HLIgualada 0

Dissabte 12 de Maig es celebrà a la pista dels ASMETucans, a Barcelona la final de la Copa Federacióentre el JUJOL i L’HLIGUALADA. El partit va estar molt igualat. Ambdós equips tenien la victòria a tocar, però va ser el Jujol qui es va emportar el matx. Equilibri de forces a la primera part. Els dos equipslluitaven al mig del camp per emportar-se el puck i intentar marcar el primer gol. No obstant, i gràciesals dos porters i a la defensa, no va ser fins al minut4 quan el número 3 de Jujol va batre l’Albert, porterde l’Igualada. Tot i així, els igualadins no es rendirenen cap moment i els xuts a porteria arribaven però sense que el puck s’hi atrevís a entrar.

A la segona part, encara que anés guanyant l’equiprival, els nostres xics no defalliren en cap moment. La defensa tallava pucks al mig del camp i intentaven, de totes totes, jugades entrenades i passades entre ells. Des del Toni fins al Jan Gil, el més petit de la casa, lluitaren amb ganes i senseperdre els nervis.

A la tercera part, el cansament i dos gols més del Jujol, deixaven el marcador a un 4-0. No obstant, es veieren volar pucks cara la porteria rival, les paradesde l’Albert que van ser notòries també ens donaven ànims per seguir lluitant fins als final.

El resultat, 4-0 ens deixa un Subcampionat de la Copa Federació amb molt bones sensacions i ,sobretot, ens fa encarar la fase final del Campionatde Catalunya que se celebrarà el pròxim dia 20 de Maig a les 10h al pavelló de les Comes. Semifinalsentre HLIGUALADA i TSUNAMIS de Barcelona.

Jugadors: Toni Bandé, Jan Aguilera, Oriol Marcos, Roger Marcos, Nahya Gil, Santi Solano, Adrià Búrria, Jan Gil, Enoc Soler, Marc Roig.

Porter: Albert Solano (18 parades)

FINAL COPA FEDERACIÓ ALEVINA: HLIgualada 4 – HCR Cent Patins 6

Espectacular partit dels alevins del H.L Igualada, tot i la derrota, en la final de la Copa Federació davant d´un gran rival, com és l’equip del Cent Patins de Rubí.

El partit comença de la pitjor de les maneres possibles pel conjunt igualadí, ja que la forta pressiódels rivals i la seva gran eficàcia de cara porteriaposa el marcador amb un 0 a 4 en contra del’HLIgualada en els primers minuts del matx, un diferència massa gran pel joc fet pels jugadorsanoiencs. Tot i els intents de retallar distàncies per part dels alevins del conjunt de l’Anoia, s´arriba al descans amb resultat desfavorable per 1 a 5.

Aquest 1 a 5 sembla una distància prou còmode pelsvallesans per encarar la segona part del partit, peròés en aquesta segona part quan els joves jugadorsigualadins treuen el millor de cadascun d´ells i comencen a marcar un gol darrere de l’altre per intentar una remuntada que semblava impossible. Amb una forta pressió i una gran intensitataconsegueixen apropar-se al marcador, però la diferencia és massa gran i el rellotge corre en contra dels seus interessos. Finalment, tot i el gran joc delsigualadins i la seva gran entrega, no hi ha tempssuficient per culminar la remuntada i el partit finalitzaamb un 4-6 favorable al Rubí Cent Patins.

Amb aquest resultat els alevins del H.L.Igualada aconsegueixen un meritori subcampionat en la Copa Federació.

S´acaba una temporada on el creixement d´aquest equip ha estat espectacular, amb la participació per primer cop, d´aquests jugadors en una competició en l’àmbit estatal, com és la Lliga Nacional Espanyola, on han demostrat que poden competir de tu a tu contra els millors equips d’arreu l’estat.

Jugadors: Laia Xin Mercader, Alex Sanchez(1), Arnau Santano, Marc Camarero, Lluís Torras(3), BielGelabert, Martí Roig, Unai Guerrero.

Porter: Yeray Lorenzo

LLIGUETA DE CLASSIFICACIÓ BENJAMINA PER COPA FEDERACIÓ

Diumenge 13 de maig va tenir lloc la lligueta de classificació Benjamina per a la Copa Federació d’enguany. L’equip benjamí de l’HLIgualada acaba tard la lliga catalana (en una bona cinquena posicióde 10 equips), i es veu obligat a jugar 3 partits el mateix dia per minimitzar l’efecte calendari. El cansament degut a l’acumulació de minuts a pista, per un equip amb dues línies (8 jugadors) davant equips amb un major nombre, fa palès un resultatdesfavorable a la lligueta. Malgrat tot, les experiències sumen. Per a un equip de base, la formació és l’objectiu; la victòria el caramel.

Jugadors:Iker Jiménez, Marc Hueva, Ot Sànchez, Biel Guerrero, Toni Bandé, Joan Roig, Max López, Oriol Parera, Judith López.