Inici Destacats Els Prats de Rei celebra una variada Festa Major amb restriccions

Els Prats de Rei celebra una variada Festa Major amb restriccions

COMPARTIR

Els Prats de Rei ha celebrat, del 12 al 16 d’agost. la seva Festa Major seguint totes les mesures sanitàries i socials decretades per a espais a l’aire lliure.

El tret de sortida va ser el Pregó del dia 12 que va fer l’actor fill de Prats Eduard Molina, amb nom artístic Mega Pubilla. Va ser un pregó molt diferent, amb música, reivindicació i, sobretot, molta emoció. A partir de les 10 de la nit els pradencs van poder participar en el Joc d’orientació nocturn, amb la versió familiar per dins el poble i una altra, ampliada als entorns. Durant la nit es va poder veure tota una colla de llums de frontals resseguint carrers i camins del poble. Aquest any la lectura de les balises s’ha fet amb codi QR de manera que tot ha estat molt segur.

El dia 13 es va poder celebrar un dels actes més esperats cada any, l’Escala en Hi-fi. Un antic programa de TV dels anys 60 dona nom a aquest acte que portem més de 30 anys representant. En aquesta ocasió en una versió digital, on famílies, petits i grans, es van gravar representant alguna cançó des de casa, als carrers, en una piscina o a la Manresana. La proposta projectada a la nit va ser molt aplaudida per tots els assistents.

El divendres dia 14 d’agost, en Jam ens va regalar uns moments màgics a petits i grans amb la seva bicicleta, el carro i la seva sensibilitat. A la nit vam poder descobrir els Últimàtom Band, liderats per la cantant Duna, que ens van oferir una nit de versions i amb algun tema propi, amb un nivell musical excel·lent.
Malgrat no poder ballar les sardanes, el dia 15, sortint de la Missa Solemne de Festa Major, la Cobla Jovenívola d’Agramunt ens va oferir un concert molt bonic que ens feia moure els peus tot i estant asseguts. Aquest ha estat un any sense el ball del dia de la Festa Major, però malgrat això La Tieta Clara ens va portar tot un repertori de cançó catalana i havaneres, de Serrat, els Amics de les Arts i altres grups de casa nostra.

I, com no podia ser d’altra manera, el Pep i Ma José van tancar el dia 16 l’edició d’enguany amb el seu quartet, proposant-nos un concert molt especial i emotiu. Ja fa 24 anys que ens acompanyen a la tradicional botifarrada, que aquest any cadascú ha hagut de menjar-se a casa seva, però que malgrat això ens van conduir a un final de festa molt especial.

L’ajuntament agraeix especialment a tots els pradencs que, amb paciència, han complert les normes indicades en tot moment i esperen poder tenir una festa amb menys restriccions l’any vinent.

FER UN COMENTARI

*