Inici Destacats El PP renova les juntes locals d’Igualada, Piera i Vilanova del Camí

El PP renova les juntes locals d’Igualada, Piera i Vilanova del Camí

COMPARTIR

El Partit Popular va renovar el passat mes de juliol les juntes locals d’Igualada, Piera i Vilanova del Camí. Els presidents locals escollits van ser Martí Llenas i Bernardo a Igualada, Françesc Ibáñez López a Piera i Mª Luz Martínez Torres a Vilanova del Camí.

A Igualada, Llenas lidera una junta formada per Mª Rosa Delgado com a secretària general i, com a vocals, Pere Calbó, Joan Agramunt, Pere Palomeque, José Juan Sierra, Joan Pino, José Manuel Mellado, Marius Galtés, Josep Munné, Lluis Castelltort, Maria Àngels Herrera, Pilar Seuba, Nati Parra i Joan Palomeque. El re-escollit President va declarar que prioritzarà el contacte amb les entitats que formen el teixit associatiu de la ciutat per tal de conèixer de primera mà les seves inquietuts i propostes per millorar el municipi, amb la participació dels agents socioeconòmics de la ciutat.

A Piera, Francesc Ibáñez estarà acompanyat per Cristina Pérez com a secretària general i, com a vocals, David Solis, Guillem Sans, José Conesa, Arturo Tena i Mari Carmen Morales. Ibáñez assegura que “seguirem treballant per millorar els diferents nuclis i urbanitzacions que conformen un municipi molt extens com es el de Piera”.

I a Vilanova del Camí, acompanyen a Mª Luz Martínez, Bernabé Montes com a Secretari General, Luis Tostado, Mari Carmen Martínez, Emilio Aguilera i Ana Béjar com a vocals. Des del Partit Popular anoienc han avançat que properament es renovaran les juntes locals d’altres municipis de la comarca.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*