Inici Política El PP recolzarà els pressupostos de Marc Castells si no hi ha...

El PP recolzarà els pressupostos de Marc Castells si no hi ha despeses ‘il·legítimes o il·legals’

COMPARTIR

El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament d’Igualada, Joan Agramunt, ha anunciat aquest dissabte que ja ha fet arribar algunes propostes al govern municipal per tal que es puguin incloure als pressupostos de 2017. El PP ja va aprovar les ordenances fiscals al darrer ple -amb CiU i PSC- donat que “suposava no incrementar ni un euro la pressió fiscal sobre els igualadins”.

De cara als pressupostos, Agramunt ha explicat que “veiem bona receptivitat” per part del govern de CiU i ja ha fet arribar propostes en matèries de vialitat, urbanisme, i zones verdes. El regidor popular ha defensat la via “de l’acord i el consens” i ha dit que “estem negociant, no està tancat”.

El pp ja ha aportat al govern de ciu algunes propostes pels comptes de 2017

Joan Agramunt donarà suport als pressupostos del govern de Marc Castells “si hi ha les partides que hi han d’haver”. És a dir, a més de les seves propostes, “si no hi ha partides il·legítimes o il·legals amb el marc normatiu vigent” com les que contemplarien les despeses per celebrar “un referèndum de secessió”.

Agramunt ha fet aquest anunci abans d’un dinar a Igualada amb afiliats i simpatitzants del partit a les comarques de l’Alt Penedès, Anoia, Bages, Berguedà, Osona i Solsonès. A la trobada també ha participat el coordinador general del Partit Popular de Catalunya, Xavier Garcia Albiol.

Garcia Albiol diu que el PSC va cap a la “radicalitat”

Responsables del PP a les comarques centrals amb Xavier Garcia AlbiolAlbiol ha reaccionat a la proposta del PSC de construir un espai més ampli d’esquerres amb Barcelona en Comú, el que per al Popular representa que “el PSC s’ha tret la careta i ha dit molt clar que vol convertir-se en la crossa i els teloners de Podemos”. Per a Albiol, això suposa “una deriva dels socialistes cap a la radicalitat, el que deixa a Catalunya molt poques alternatives centrades”.

Albiol ha afegit que el PP català no recolzarà els pressupostos mentre el govern de Puigdemont mantingui el seu full de ruta independentista. Pel que fa la investidura de Mariano Rajoy, Garcia Albiol celebra que finalment hi haurà un govern “que apliqui les reformes necessàries perquè Espanya sigui el país que més creix de la Unió Europea i el que crea més llocs de treball”.

FER UN COMENTARI

*