Inici Destacats El PP d’Igualada planteja una reducció d’impostos al comerç

El PP d’Igualada planteja una reducció d’impostos al comerç

COMPARTIR

El candidat del PP a l’alcaldia d’Igualada, Joan Agramunt, va explicar el passat dimecres algunes de les propostes del seu programa. Al mercat de la Masuca i coincidint amb el mercat setmanal, Agramunt va explicar que proposa la creació d’una regidoria específica de Comerç a l’Ajuntament d’Igualada que centralitzi les polítiques adreçades a aquest sector.

Una de les mesures que proposa Agramunt és reduir la taxa d’escombraries als establiments de menys de 70 metres quadrats de superfície de venda. I ho fa amb l’aval “d’haver aconseguit, en les ordenances fiscals de l’exercici 2017, reduir al 50% el preu de les llicències d’activitat”. Agramunt va recolzar les ordenances d’aquell any “perquè vam aconseguir que no s’incrementés ni un euro la pressió fiscal sobre els igualadins”.

A més del comerç, els populars igualadins “estarem al costat de totes les iniciatives que generin ocupació al territori, com el polígon de Can Morera”. Per a Joan Agramunt, “la millor política social és generar llocs de treball”.

Agramunt, que va estar acompanyat per la Secretària General del PP a Barcelona, Elísabeth Jiménez Cara, va afegir que el seu partit proposa dedicar uns 10 milions d’euros en quatre anys a la creació d’habitatges de lloguer social a la capital de l’Anoia.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*