Inici Destacats El PP demana que l’Ajuntament de Masquefa retiri les pancartes sobre independència...

El PP demana que l’Ajuntament de Masquefa retiri les pancartes sobre independència i els empresonats

COMPARTIR
Concentració a davant de l'Ajuntament de Masquefa, el passat 3 d'octubre.

El portaveu del grup municipal del Partit Popular a Masquefa, Manel Navas, ha demanat a l’alcalde, Xavier Boquete, que retiri tots els cartells i pancartes al·lusives a la independència i l’empresonament dels consellers cessats de la Generalitat de Catalunya, que hi ha a la façana de l’Ajuntament.

El regidor popular ha exigit també a l’alcalde que es netegi el municipi de cartells i propaganda vinculada al referèndum i a  l’empresonament dels consellers i Cuixart i Sánchez. Navas considera «inadmissible que s’utilitzi la casa de tots, així com altres edificis municipals per a fins partidistes i en favor d’un procés que tant de mal ha causat a Catalunya». Així mateix, reivindica que «no tots els veïns de Masquefa són independentistes» i ha criticat «la mala imatge que estem donant com a municipi» i assegura que «hem de lluitar pel civisme municipal».

A través d’un comunicat, Manel Navas exposa que tenint en compte la bona entesa entre el PP i el govern del PDeCAT està convençut que l’alcalde Boquete accedirà a les seves peticions «a favor de la pluralitat, la neutralitat institucional i el respecte per totes les persones que convivim a Masquefa».

Finalment, el regidor popular ha recordat que porta mesos denunciant l’incompliment de la llei de banderes, donat que a l’Ajuntament no oneja la bandera espanyola.

FER UN COMENTARI

*