Inici Societat Postals solidàries de Creu Roja Anoia per felicitar el Nadal

Postals solidàries de Creu Roja Anoia per felicitar el Nadal

COMPARTIR

[Img #2151]Creu Roja Anoia ha posat ja a la venda, com cada any, les seves solidàries postals de Nadal.

Com l’any passat i per ser conseqüent amb el clima econòmic que està vivint la nostra comarca, no s’han editat models nous i s’ha aprofitat per fer liquidació dels estocs que han anat quedant d’altres anys, podent oferir les postals a un preu molt atractiu.

Amb la compra de les nadales de Creu Roja Anoia, tot desitjant unes bones festes a les persones més estimades, esteu col·laborant amb la Campanya de Recollida de Joguines, que es realitza per a tots els infants de la Comarca de l’Anoia. Creu Roja ofereix també la possibilitat d’imprimir el text, imatge o logotip que es desitgi d’empreses, administracions o entitats.

Creu Roja Anoia també posa a disposició el seu número de loteria de Nadal, el 59.986, que ja està disponible a la seva oficina.

Per a més informació es pot trucar de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 al telèfon 93.803.07.89 o personalment a les oficines de Creu Roja Anoia c/ Les Comes, 34 d’Igualada. En aquesta mateixa notícia trobareu adjuntat el catàleg de les postals que ofereix Creu Roja Anoia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*