Inici Societat Els positius de coronavirus del brot d’Igualada augmenten de 88 a 207

Els positius de coronavirus del brot d’Igualada augmenten de 88 a 207

COMPARTIR

El Departament de Salut ha informat aquest dimecres que a hores d’ara hi ha un total acumulat de 207 positius de coronavirus SARS-CoV-2 al brot d’Igualada, més del doble del darrer balanç fet públic per Salut. Una persona més ha mort i ja són 15 les víctimes mortals del brot a la Conca d’Òdena. Set de les persones ingressades estan greus, entre ells 2 sanitaris. Del nombre total de casos del brot d’Igualada, 91 són professionals sanitaris.

 

 

10 COMENTARIS

  • Tens tota la raó, i darrera els altres, des de el primer dia i moltes coses que estan amagant, sembla mentida que tingui la família aqui, com pot estar a Sanitat si no tens ni puta idea, ha de estar un metge i amb anys al darrera, tots poden ser politucs

 1. Jo pregunto: que va passar a l’hospital d’Igualada? Com pot ser que s’infectessin tants professionals.
  Potser algun dia caldrà que ens ho expliquin…no?

 2. Estic alucinat llegint els vostres escrits constructius.
  Potser l’Alba Vergés ha introduït el virus???
  I no critiqueu per res al govern espanyol? A hores d’ara encara no està fet el confinament absolut d’Espanya, a què esperen?
  Ella fent tot i més, amb la família apartada i vosaltres desbarrant.
  Sou molt miserables, us ho heu de fer mirar.

 3. Yo lo he visto con mis propios ojos. Mi hermana desde el 1 de febrero lleva ingresada allí y ni dios con protecciónes hasta el día 9 que yo llegue por la mañana pronto como todos los días a cuidar de mi hermana y entonces todo eran prisas por que habían casos que habían dado positivo.
  Desde ese día ha sido un caos descomunal.
  Ya no he podido ver más a mi hermana ni creo que pueda verla nunca más….

 4. Ruth intenta ser positiva q pronto volverás a estar con ella ,piensa q la podrás abrazar con lágrimas seguro pero lo harás ya veras .
  En cuanto al tema hospital estoy segura q algo se les ha pasado por alto sus reaccines han sido tardías y espero que al día de hoy dios nos ayuden porq esto pinta mal.
  En cuanto al gobierno piden mucho pero no lo q se necesita en realidad confinamiento al 100x 100 es lo q hay q hacer a medias tintas no sirve ,y que no hablen tanto y actúen más todos lo necesitaremos cuando pase este desastre tanto a nivel anímico como a nivel económico .

 5. Encara algu dubta de la gestio nefasta al hospital d igualada. Llegiu els testimonis del que estaban allá ingresará o visitantes. Ningu va pendra mesures fins que la bola d i fectsts sanitaris , pacients, familiares i altres contactes va ser enorme. Ara están totalmente descontrolats i tenen que esperar tot l allau de malalts que ellos han provocat per la mala grstio. Ningu va Fer res fins el día 9 de Marc quand ja Hi había una incalculable infeccio a tamtes persones. I quantes persones haurant Mort del virus i Ho han amagat ? La tira llarga

FER UN COMENTARI

*