Inici Societat Portes obertes a l’espai de dinamització de la gent gran del barri...

Portes obertes a l’espai de dinamització de la gent gran del barri de Set Camins d’Igualada

COMPARTIR

El proper dimarts 15 de març de 16 a 17 h. hi ha prevista una jornada de portes obertes de l’Espai per a la Gent Gran del Barri Set Camins d’Igualada per celebrar que fa 15 anys es va obrir aquest recurs amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada. La celebració s’hauria d’haver fet l’any passat, però la pandèmia va obligar a ajorna-ho.

Aquest espai està ubicat a la planta baixa de l’edifici de la Creu Roja, al carrer de Les Comes, 34 d’Igualada, entre els edificis de la Guàrdia Civil i els Bombers de la Generalitat de Catalunya. És un punt de trobada obert a tothom, però per proximitat, especialment adreçat a les persones de 65 anys en endavant del Barri de Set Camins i la zona nord de la ciutat.

De dilluns a dijous, en horari de 16:00 a 19:00 h. els assistents podran trobar-hi la premsa diària, jocs de taula, i la programació de xerrades, tallers i excursions.

Per totes les persones que encara no coneixen aquest espai, el dia 15 de març pot ser un bon moment per visitar-lo. Hi haurà un petit refrigeri pet tots els assistents.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*