Inici Destacats El polígon de Vilanova del Camí guanyarà dues noves empreses

El polígon de Vilanova del Camí guanyarà dues noves empreses

COMPARTIR

L’Institut Català del Sòl, INCÀSOL, ha venut dues parcel·les del sector d’activitats econòmiques Riera de Castellolí de Vilanova del Camí, a l’Anoia. Es tracta de les parcel·les 11 i 14, que sumen una superfície global de més d’11.000 metres quadrats i un preu de venda de 771.321 euros. Els terrenys han estat venuts a l’empresa Fruits Secs Torra i Direxis Conectia, del grup de transports urbans Tugsal. Totes dues empreses ampliaran la seva activitat i, d’aquesta manera, es preveu la creació de nous llocs de treball a la zona.

Pel que fa a Fruits Secs Torra, l’empresa ha signat el contracte de compravenda de la parcel·la número 11 del sector d’activitat econòmica Riera de Castellolí. Els terrenys tenen una superfície de 6.772,22 m2 i un preu de 440.194,30 euros.

La companyia preveu construir-hi l’ampliació de les seves instal·lacions destinades a l’envasat i torrefacció de fruits secs. Amb aquesta nova operació, la companyia farà una inversió aproximada de 2,9 milions d’euros i crearà 15 llocs de treball nous per fer créixer la seva plantilla fins a les 45 persones aproximadament.

Fruits Secs Torra és una empresa familiar fundada l’any 1970 que es dedica a l’elaboració i distribució de fruits secs. La nova planta donarà servei a la renovació de la maquinària d’envasat i packaging molt més sostenibles. També permetrà ampliar la maquinària de torrefacció i culminar la certificació IFS. Tot això farà que Fruits Secs Torra pugui optar a nous clients i incrementar les seves línies destinades a l’exportació.

De la seva banda, el grup Direxis Conectia ha adquirit la parcel·la 14 del sector, que compta amb una superfície de 5.094,27 m² i un import de compravenda de 331.127,55 euros.

La companyia de transports preveu destinar els terrenys a l’establiment d’una zona de pàrquing per a uns 45 vehicles, amb túnel de rentat, zona de repostatge, taller de reparacions i manteniment i una oficina per al taller i zona d’emmagatzematge i de màquines. També està prevista la instal·lació d’una oficina general destinada a la gestió del trànsit amb una zona de descans per als conductors.

FER UN COMENTARI

*