Inici Societat El polígon de Les Comes acollirà una prova pilot de transport a...

El polígon de Les Comes acollirà una prova pilot de transport a demanda des d’Igualada, Montbui i Vilanova

COMPARTIR

El polígon industrial de Les Comes d’Igualada acollirà a partir del 15 de març una prova pilot per implementar el servei de transport a demanda Clic.cat. La idea és que es pugui facilitar la mobilitat laboral entre el polígon i els municipis d’Igualada, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui. El transport a demanda vol evitar l’ús del vehicle privat oferint una alternativa sostenible en transport públic «eficient, còmode i segur». Amb aquestes noves línies, la xarxa de transport a la demanada de la Generalitat ja compta amb 235 línies d’un total de 736 nuclis de població d’arreu de Catalunya.

En concret, es posaran en marxa dues línies: una que uneix Santa Margarida de Montbui, Igualada i el Polígon de les Comes, i una altra que uneix Vilanova del Camí, Igualada i el Polígon de Les Comes. De moment, els horaris són provisionals, ja que es volen ajustar a la demanda de la majoria dels treballadors del polígon. Per això, la Unió Empresarial de l’Anoia realitzarà enquestes a les empreses per determinar el millor horari del servei.

L’any 2019 un total de 59.200 viatgers van fer us dels serveis de transport a la demanda a Catalunya, el que suposa un increment del 15,6% pel que fa al nombre de viatgers respecte l’any 2018.

FER UN COMENTARI

*