Inici Societat La Policia Local de Vilanova dota els seus vehicles amb desfibril·ladors

La Policia Local de Vilanova dota els seus vehicles amb desfibril·ladors

COMPARTIR

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha adquirit tres nous aparell DEA, Desfibril·ladors Externs semi Automàtics amb l’objectiu de seguir autoprotegint la població. Aquests tres nous aparells, que ha servit l’empresa Cardiosos, són portàtils i s’han ubicat als vehicles de la Policia Local que són els que actuen en primera instància en cas d’emergència.

L’adquisició d’aquests tres aparells s’ha fet en el marc del Catàleg de Serveis 2017 de la Diputació de Barcelona – Xarxa de Governs Local 2016-2019-, i tenen un import de 5.499,45 euros. Inicialment, la Diputació va atorgar a l’ajuntament vilanoví una subvenció de 1.139,80 euros i posteriorment es va incrementar la quantia aportant la totalitat de l’import dels tres aparells.

Amb aquests tres nous DEA, Vilanova del Camí ja disposa de nou aparells, cinc dels quals són portàtils.

A més a més, amb l’adquisició d’aquests nous aparells, Vilanova s’ha adherit a la xarxa de municipis cardioprotegits de Catalunya de l’app per a mòbils Cardiocity112. D’aquesta manera, els desfibril·ladors amb què compta la ciutat han quedat geolocalitzats i se’n pot veure la seva ubicació des del mòbil mitjançant l’aplicació, de descàrrega gratuïta.

FER UN COMENTARI

*