Inici Societat La Policia Local de Vilanova del Camí participa en una formació sobre...

La Policia Local de Vilanova del Camí participa en una formació sobre assetjament

COMPARTIR

La Policia Local de Vilanova del Camí ha participat aquesta setmana en una formació sobre assetjament i gestió emocional. Sota el títol «Bullying, Emocions i Policia Municipal», la jornada l’organitzava la Policia Municipal de Terrassa a través de la Unitat de Relacions i Mediacions amb la Comunitat (URMEC) i de la mà de l’Escola La Granja, per compartir experiències i treball en equip.

Una cinquantena d’agents de Policies Locals i Mossos d’Esquadra de tot Catalunya, com ara Cubelles, l’Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Martorell… han assistit a la formació. Des del cos vilanoví ha participat una de les agents.

El treball en equip, la gestió de les emocions i l’aprofundiment en l’assetjament ha estat el tema central de la jornada. A través de diverses dinàmiques s’ha valorat la importància de les emocions per la gestió del conflicte. També s’ha aprofundit sobre les causes de l’augment de l’agressivitat en els darrers anys.

Durant la jornada, la Policia Municipal de Terrassa ha compartit el projecte contra l’assetjament escolar que ofereixen a aquesta localitat, perquè altres cossos de seguretat puguin replicar-ho als seus municipis.

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*