Inici Societat La Policia Local de Montbui denuncia un abocament il·legal

La Policia Local de Montbui denuncia un abocament il·legal

COMPARTIR

La Policia Local de Montbui ha dut a terme durant els darrers dies tasques de localització i d’identificació del responsable d’un abocament il·legal d’andròmines del qual es va tenir coneixement el passat 30 de maig. L’abocament estava al punt quilomètric 1,0, al marge de la carretera BV-2204, als peus de La Tossa de Montbui.

El cos policial montbuienc va descobrir que l’abocament procedia del buidatge d’un domicili a Igualada, i va poder localitzar tant al propietari del domicili buidat com també a la persona que hauria estat l’encarregada de fer les tasques de buidatge del domicili i que, suposadament, hauria estat la responsable d’aquest abocament.

La Policia Local va comprovar que les empremtes de pneumàtic trobades al lloc dels fets coincidien fil per randa amb les de la furgoneta d’aquesta persona, amb qual, suposadament, s’hauria fet aquest abocament.

Com a conseqüència de la investigació, l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui incoarà expedient sancionador contra la persona presumptament autora dels fets d’abandonament, abocament o eliminació incontrolada de residus no perillosos i sense dany greu per al medi ambient.

FER UN COMENTARI

*