Inici Societat La Policia Local d’Igualada denunciat durant el mes de maig 24 conductors...

La Policia Local d’Igualada denunciat durant el mes de maig 24 conductors de patinets que incomplien la normativa

COMPARTIR

Aquest mes de maig de 2022 s’han dut a terme per part de la Policia Local d’Igualada vàries campanyes policials, de les quals n’han destacat especialment dues: la campanya de vehicles de mobilitat personal (patinets elèctrics) i la campanya de control d’alcoholèmies.

Pel que fa al control de patinets elèctrics, s’ha fet una campanya pedagògica de forma prèvia amb diferents usuaris sobre el bon ús d’aquest tipus de vehicle, i de forma posterior es va iniciar una campanya sancionadora amb la que es van denunciar vint-i-quatre persones que conduïen patinets incomplint la normativa. En relació a les proves d’alcoholèmies, s’han realitzat una seixantena de controls a conductors, amb un resultat de trenta-nou denúncies, entre denúncies administratives (26) i diligències penals (13), per conduir sota els efectes de l’alcohol.

Algunes d’aquestes sancions s’han dut a terme en campanya de forma coordinada amb el Servei Català de Trànsit. Des de la regidoria de Governació, la tinenta alcalde Carlota Carner, ha apuntat que “es seguirà controlant de forma contundent aquestes conductes que posen en risc els vianants i també els propis conductors”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*