Inici Societat Policia i Mossos informen als escolars sobre els riscos d’Internet i com...

Policia i Mossos informen als escolars sobre els riscos d’Internet i com prevenir-los

COMPARTIR

Els Mossos d’Esquadra conjuntament amb la Policia Local de Vilanova del Camí han iniciat, als centres d’ensenyament, els cursos sobre els riscos en la utilització d’Internet i com podem prevenir-los. Les escoles vilanovines, han rebut la visita dels agents de la policia per tal d’explicar als alumnes de primària i als seus pares els perills de la xarxa i la detecció de les accions il·legals amb les quals es poden trobar.


Els consells i advertiments que s’han donat han tingut bona acollida tant per part dels pares com de l’alumnat i el professorat. S’ha informat sobre els perills que hi ha a la xarxa en la informació que es baixa d’Internet i també com privatitzar les xarxes socials.


Segons el sergent cap de la policia local de Vilanova del Camí, Marc Peña, les xerrades han funcionat força bé, ja que els pares, alumnes i professors han participat i han pogut resoldre dubtes, establint una bona connexió amb els agents.


A dia d’avui ja s’han realitzat unes set xerrades i encara resten dos més. L’edat dels alumnes està compresa entre els 10 i 14 anys d’edat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*