Inici Societat Polèmica a Vilanova del Camí per una pancarta a l’església de Sant...

Polèmica a Vilanova del Camí per una pancarta a l’església de Sant Hilari

COMPARTIR

La col·locació d’una pancarta amb el lema “Vilanova per la democràcia” a l’església de Sant Hilari de Vilanova del Camí va acabar aquest dimecres al vespre amb la intervenció de la Policia Local.

Segons han explicat fonts municipals, un veí va trucar a la Policia Local per avisar que un grup de persones estava penjant una pancarta al campanar del temple, al carrer Major del municipi. Alguns veïns es van discutir amb el grup que posava la pancarta, entre els que hi havia el mossèn de Vilanova del Camí. A l’arribada d’una patrulla de la policia, els agents van identificar algunes de les persones que s’havien enfrontat i les que havien penjat la pancarta, entre aquestes el mateix mossèn.

Les mateixes fonts municipals expliquen que l’actuació es va fer seguint les ordres de la Fiscalia de perseguir les iniciatives relacionades amb el referèndum de l’1 d’octubre.

3 COMENTARIS

  1. La Fiscalia sempre ho afina. La fiscalia impedeix penjar cap tipus de pancarta en un edifici particular? Perquè l’església es una propietat privada, no?

  2. Perdó… Això de les persones que s’hi havien enfrontat és totalment inexacte…
    Les persones que els vam aguantar la tonteria…
    i la mala educació i incivisme dels veïns propers a certa autoritat que llençaven petards damunt la gent al carrer…
    Per cert, a aquests darrers no se’ls va identificar…

  3. Quina poca objectivitat a l’hora de fer la redacció de la notícia, pensava que la censura havia passat a la història, però no es cert. Els mitjans de comunicació continuant tenim repressió. L’alderull va ser produït per un home que viu davant l’església, que a les 10 del vespre va començar a tirar patardos des de el terrat de forma compulsiva. Davant el soroll la gent es va començar a cridar, esmentat endividu va anar després a la plaça de l’església a tornar a incordia i insultant a les persones. Un individu antisociable i difícil de saber viure en societat per la seva radicalitat. Aquesta es la veritat que molt dels assistents van veure i viure in sito junt amb la guàrdia urbana que sap quin es aquest personatge antisocial, per cer, molt conegut al poble.

FER UN COMENTARI

*