Inici Societat Polèmica municipalització de serveis a Vilanova del Camí

Polèmica municipalització de serveis a Vilanova del Camí

COMPARTIR

La decisió del govern municipal de Vilanova del Camí de remunicipalitzar el servei de neteja d’edificis ha generat queixes entre l’oposició i a l’empresa concessionària, la UTE Àuria Ilersis Vilanova, formada en un 90% per Taller Àuria i amb un 10% per Ilersis Lleida.

El Grup Àuria considera “legítima” la decisió, malgrat que impedeix la pròrroga del contracte vigent. Això implicarà deixar sense feina 27 dones treballadores, amb una mitjana d’edat de 53 anys, que presenten un perfil vulnerable a l’hora de tornar a trobar ocupació. La majoria d’aquestes persones coincideixen amb el patró de persones en risc d’exclusió social per la seva edat, formació i anys de cotització, segons ha exposat el grup dedicat a l’economia social en un comunicat.

El govern municipal assegura que s’han reunit en diferents ocasions amb l’empresa i el regidor Kilian Tomàs es va comprometre en el ple municipal d’aquest dimecres a que ningú perdria el seu lloc de treball. Tot i que no constava a l’ordre del dia, la remunicipalització del servei va centrar bona part del debat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*