Inici Teatre Poesia i titelles es donen la mà al Tot Circ de Copons

Poesia i titelles es donen la mà al Tot Circ de Copons

COMPARTIR

[Img #8789]Poesia i ttelles per descobrir el món que envolta els més petts de tots. És l’essència de El Cavallet de cartró, l’espectacle de la Companyia del Príncep Totlau que es representarà aquest dissabte 20 de juliol, a les vuit del vespre, a la carpa del Tot Circ de Copons. La quarta jornada del cicle familiar Viu la Fresca del Circ tndrà versos d’Espriu, Mart i Pol, Pere Quart o Riba com a base d’una obra que reflecteix la importància de la lectura.

Cavallet de cartró fa reviure la infantesa de l’actriu protagonista, per a qui la lectura de poesia va ser una eina divertda i bonica d’aprenentatge. Així, l’espectacle mostra com transcorren les estacions al llarg de l’any i fets sorprenents: com floreixen les flors, com n’és de bona una tassa de xocolata calenta i quina pila d’aventures ens poden passar camí de l’escola. Tot plegat, amanit amb els versos d’una quinzena dels nostres poetes, amb Lola Casas, Miquel Desclot, Salvador Espriu, Miquel Mart i Pol, Apel·les Mestres, Pere Quart, Joana Raspall o Carles Riba, entre d’altres.

L’espectacle de la companyia de Sant Martí de Tous ha rebut bones crítques i, de fet, va ser el guanyador dels premis Bòtl 2010, en el marc de la IX edició de la Fira de teatre infantl i juvenil de les Illes Balears. Una hora abans d’aquest, com és tradició, Tot Circ oferirà un taller previ a l’aire lliure de les Feixes, fora de la petta carpa de les Feixes.

Les entrades valen 5 euros (preu per persona a partr de 3 anys), amb un abonament de 12 euros per a 3 persones (que també serveix per veure 3 espectacles del cicle Viu la Fresca del Circ). Es poden adquirir al web www.totcirc.com o bé directament a la taquilla. Acabat l’espectacle, també es pot sopar a la fresca de La Vagoneta, fer pícnic i fns i tot acampar
(cal reserva prèvia, al tel. 686 83 72 25 o al correu info@totcirc.com).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*