Inici Cultura Poesia i cançó d’autor es fusionaran al festival galàctic

Poesia i cançó d’autor es fusionaran al festival galàctic

COMPARTIR

L’Associació Cultural Galàxia enguany tornarà a celebrar el 2n Festival Galàctic de Cançó d’autor i poesia a la ciutat d’Igualada amb la necessitat de donar el protagonisme a la música pròpia de cançó d’autor i de poetes sobretot locals amb convidats també d’arreu del territori català. La finalitat és donar a conèixer els projectes de diferents artistes mitjançant un Festival que oferirà un concert de música i poesia a la ciutat. A l’endemà es realitzarà la 2a Jam Galàctica de Poesia i Música, també per poder donar l’oportunitat a altres artistes locals novells i no novells a donar a conèixer els seus temes poètics o musicals. Aquest festival pretén oferir alternatives culturals a la ciutat i que el públic conegui altres estils de música i poesia com a noves ofertes culturals i d’oci a la ciutat.

El Festival es desenvoluparà el dissabte 9 de juny a l’Adoberia Cal Granotes d’Igualada on hi haurà programat una oferta cultural d’artistes i amb una durada aproximada de 2 h i 30 minuts on cantautors/es i poetes del nostre territori podran interpretar les seves cançons pròpies i poemes. Començarà a partir de les 19 h fins les 21’30h aprox. La programació del Festival tindrà un repertori amb 5 cantautors/es i 5 poetes. El format d’actuació es dividirà en 6 moments a dalt de l’escenari amb la interpretació del cantautor/a + poeta junts: cadascú podrà interpretar entre 2-3 temes fent un tast de l’art a casa nostra.

2ª JAM GALÀCTICA A L’ESPAI LA BASTIDA

La 2a Jam Galàctica es durà a terme el diumenge 10 de juny a la tarda a partir de les 19 h fins les 22 h aproximadament tot depenent de les persones inscrites. Podran participar tot tipus d’artistes amb la seva música i poesia, disposaran de 10 minuts cadascun. L’espai Cultural de LA BASTIDA del Rec d’Igualada (C/Creueta, 31).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*