Inici Destacats Podis de la UECAnoia a la Sagrat Cor Trail i a la...

Podis de la UECAnoia a la Sagrat Cor Trail i a la SantRUNmon

El passat 13 de febrer, els membres de la secció de curses de muntanya de la UECAnoia van tenir presència a dues curses de muntanya i en totes dues van aconseguir podis importants: la Marta Segura va aconseguir una segona posició absoluta a la SantRUNmon de 10km i 200m de desnivell positiu mentre que en Marc Toda, a Alguaire, va fer-se amb també la segona posició a la Sagrat Cor Trail de 15km i 450 de desnivell positiu. Ambdues curses molt ràpides i amb circuits molt trencacames amb constants puja i baixes que van posar a prova les forces dels/les corredor@s

A la SantRUNmon s’hi van desplaçar també en Pep Torras i el Víctor Camí que van córrer la modalitat de 23km i 900m de desnivell positiu mentre que a Alguaire hi va participar també en Mario González.