Inici Poliesportiu Podis per l’Anoia Club Gimnàstic a Andorra

Podis per l’Anoia Club Gimnàstic a Andorra

COMPARTIR

El club igualadí Anoia Club Gimnàstic va participar en el trofeu ciutat d’Andorra amb alguns dels seus gimnastes Federats amb grans resultats.

En la categoria de benjamines Open, van competir les gimnastes Aura Cots i Jana Busquets, en la classificació general individual, Aura es va classificar en sisena posició i Jana en la quarta. En la categoria d’alevines van competir les gimnastes, Irina Quadros, Maria Farré, Mariona Puig, Júlia Bisbal, Laís Canet i Núria Pelfort. En la categoria d’infantils, van competir les gimnastes, Kala Tolosa, Martina Quilez i Ona Vidal, la Kala es va classificar en la quarta posició a l’aparell de terra.

En la secció de gimnàstica masculina, van competir en la categoria de Promoció 1, els gimnastes, Elias Carmona, Miquel Canet i Léo Diaz, es van classificar en la general individual, l’Elias en tercera posició, Miquel en la segona i el Léo es va proclamar campió d’aquesta categoria, axis aquests gimnastes van aconseguir un triple podi per al club igualadí. En la categoria de Promoció 2, van competir Pau Álamo i Yago Guitian, en Pau es va proclamar campió d’aquesta categoria i Yago es va classificar en la quarta posició. El club felicita als gimnastes i els entrenadors, Alícia Borrega, Juliana Botelho, Laia Poch, Laura Muñoz i Marc Canet.

FER UN COMENTARI

*