Inici Atletisme Podis de Carla Bisbal i Riduan Boulbayem (CAI Petromiralles/Jocnet) al Campionat d’Espanya...

Podis de Carla Bisbal i Riduan Boulbayem (CAI Petromiralles/Jocnet) al Campionat d’Espanya de Cros

COMPARTIR

Els atletes de categ. Cadet i Juvenil del C.A. Igualada Petromiralles/Jocnet Carla Bisbal i Riduan Boulbayem, van assolir respectivament el títol de Campiona d’Espanya de Cros Sub-16 i el sots campionat estatal en categ. Sub-18, en la seva participació amb la Selecció Catalana al Campionat estatal de Cros CSD per Seleccions Autonòmiques disputat diumenge passat a Villamanrique de la Condesa (Sevilla), en una brillant actuació dels anoiencs.

Carla Bisbal es proclamava Campiona d’Espanya per Seleccions en categ. Sub-16 fem. amb Catalunya, entrant 12ª individual en la cursa Cadet, amb 10 m. 10 seg. sobre 3.000 m., en el seu debut amb la Selecció Catalana. Catalunya es va imposar amb 31 punts, per davant de Cantàbria, 2es. amb 59 punts, seguides de Madrid, 3eres amb 61 punts, entre 17 seleccions autonòmiques classificades.

Riduan Boulbayem assolia una magnífica 4ª posició individual en categ. Sub-18 masc., primer atleta català, amb 17 min. 25 seg., essent 2ns i Sots Campions d’Espanya per equips amb Catalunya, amb 59 punts, darrera de Castella/Lleó, guanyadors amb 49 punts, i per davant de la Comunitat Valenciana, 3ers amb 65 punts.

– Club Atlètic Igualada –

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*