Inici Poliesportiu Podis del CAI Triatló Petromiralles a l’Aquatló de Torredembarra

Podis del CAI Triatló Petromiralles a l’Aquatló de Torredembarra

El passat dissabte 30 de juny es va celebrar el VI Aquatló de Torredembarra Vilanova i la Geltrú, prova que consistia en 5 km de cursa a peu, 2000 m de natació i 5 km més de cursa a peu.

El guanyador de la prova va ser l’Albert Parreño del Fasttriatlón-CNM i en categoria femenina la guanyadora va ser Sofia Aguayo del Prat Triatló.

Per part del CAI triatló Petromiralles van destacar els integrants del club que van participar a la prova, aconseguint tots dos fer podi en les seves respectives categories. En Carlos Fernández va aconseguir la 2a posició en el grup d’edat 35a-39a i en Carlos Cervera va aconseguir la 3a posició en categoria sub-23.